Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
4
8
9
10
12
13
14
15
16
19
20
21
23
24
25
26
29
31
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
3
4
5
6
10
11
12
14
17
18
19
21
22
23
24
25
28
 
 
 
 

3 January 2019

Idag skulle jag hälsa på Robin och Kamilla, men hade missuppfattat saker och ting och åkte dit två timmar för tidigt, när de inte var hemma. Så jag fick åka ner på stan en sväng istället. Idag skulle jag hälsa på Robin och Kamilla, men hade missuppfattat saker och ting och åkte dit två timmar för tidigt, när de inte var hemma. Så jag fick åka ner på stan en sväng istället.
Senare utanför. Senare utanför.
De är jourhem åt katter, och nu hade de inte mindre än feeeeem kattungar som sprang runt och busade där hemma!! Tog typ en miljon bilder innan vi genom samarbete fick till en där alla var någorl De är jourhem åt katter, och nu hade de inte mindre än feeeeem kattungar som sprang runt och busade där hemma!! Tog typ en miljon bilder innan vi genom samarbete fick till en där alla var någorl
Kamilla har aldrig tagit något körkort, och då hon har problem med en höft kan det vara ett jävla bök om hon ska måsta åka buss och hålla på. Så när hon fyllde 30 fick hon en mopedbil! Vi Kamilla har aldrig tagit något körkort, och då hon har problem med en höft kan det vara ett jävla bök om hon ska måsta åka buss och hålla på. Så när hon fyllde 30 fick hon en mopedbil! Vi
Vi smarrade Biteline-pizza och såg Bird Box. Den var bra, men lämnade väl lite fler frågor än vad jag hade hoppats på. Men jodå, visst, jag gillade den. :) Vi smarrade Biteline-pizza och såg Bird Box. Den var bra, men lämnade väl lite fler frågor än vad jag hade hoppats på. Men jodå, visst, jag gillade den. :)

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2019/1/3/