Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
5
6
8
9
10
13
14
15
16
17
20
22
23
24
26
27
29
30
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
3
7
9
10
11
12
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
 

18 May 2019

Idag var det folkrace i Skene! Eller idag och idag, hela helgen vettja. Bra väder, bra tävling! :) Idag var det folkrace i Skene! Eller idag och idag, hela helgen vettja. Bra väder, bra tävling! :)
Efteråt var jag till Nyberg och Linda, fick sova över där för att slippa åka ända hem när det var tävling dagen efter igen. Ja, det är ju inte de två på bilden här då, men den är tagen p Efteråt var jag till Nyberg och Linda, fick sova över där för att slippa åka ända hem när det var tävling dagen efter igen. Ja, det är ju inte de två på bilden här då, men den är tagen p
Efter att de utfodrat mig med födoämnen åkte vi till Fredrik och Ida för att kolla in gården de köpt. På bilden är det inte deras hus som syns, men det blev ju en mysig bild tycker jag. :) Efter att de utfodrat mig med födoämnen åkte vi till Fredrik och Ida för att kolla in gården de köpt. På bilden är det inte deras hus som syns, men det blev ju en mysig bild tycker jag. :)
I huset som syns bakom Dodgen där däremot, där bor de! Och förutom en lagård och garage och rätt stor tomt så ingick även allt som var stående där, bilar, traktorer, redskap... allt!!! Det f I huset som syns bakom Dodgen där däremot, där bor de! Och förutom en lagård och garage och rätt stor tomt så ingick även allt som var stående där, bilar, traktorer, redskap... allt!!! Det f
En bit nedanför huset stod en Scania från 1966. En bit nedanför huset stod en Scania från 1966.
Japp, det växer en gran på flaket! Japp, det växer en gran på flaket!
En bit längre in i skogen stod inte bara en grävmaskin, utan också denna lingrävare. Den har sett bättre dagar, kändes nästan som att ha hamnat på en elefantkyrkogård. En bit längre in i skogen stod inte bara en grävmaskin, utan också denna lingrävare. Den har sett bättre dagar, kändes nästan som att ha hamnat på en elefantkyrkogård.
En Volvo, 50-tal kanske? Trähytt hade den iallafall. En Volvo, 50-tal kanske? Trähytt hade den iallafall.
När Fredrik skulle prova att öppna dörren så.... Ja, den öppnades ju iallafall. xD När Fredrik skulle prova att öppna dörren så.... Ja, den öppnades ju iallafall. xD
Vi gjorde kväll ganska tidigt. Hade hoppats att få lite sovsällskap, men så blev det inte. Posera för en bild gick bra iallafall. :) Vi gjorde kväll ganska tidigt. Hade hoppats att få lite sovsällskap, men så blev det inte. Posera för en bild gick bra iallafall. :)

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2019/5/18/