Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
3
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 

February 2018

Då var jag tillbaka i London igen då :) . Vi kom igår, jag, Ann-Mari och Sven-Erik. Vi ska fira Annelie som fyller 30 på tisdag den 6 feb och det är klart att jag vill vara här då :) . Här bl Då var jag tillbaka i London igen då :) . Vi kom igår, jag, Ann-Mari och Sven-Erik. Vi ska fira Annelie som fyller 30 på tisdag den 6 feb och det är klart att jag vill vara här då :) . Här bl
Mera blommor hos en annan granne :) Mera blommor hos en annan granne :)
Vi firade Annelie lite tidigare så hon fick sin fina väska idag så hon skulle kunna ha den när vi är ute och shoppar och flanerar runt i London om dagarna när vi är här :) . Vi firade Annelie lite tidigare så hon fick sin fina väska idag så hon skulle kunna ha den när vi är ute och shoppar och flanerar runt i London om dagarna när vi är här :) .
Idag gick vi på marknader hela dagen och shoppade en del. Här var det fint, men stängt när vi kom trots att det stod att det skulle vara öppet fast det var söndag. Idag gick vi på marknader hela dagen och shoppade en del. Här var det fint, men stängt när vi kom trots att det stod att det skulle vara öppet fast det var söndag.
Här på Brick Lane var det tjockt med folk och mycket att titta på och självklart blev det lite shoppat här med :D . Här på Brick Lane var det tjockt med folk och mycket att titta på och självklart blev det lite shoppat här med :D .
Idag har jag och Annelie vart in till stan och gått på Oxford street och shoppat loss på Primark. De har gjort en fik där med jättegoda muffins som smakade svensk sockerkaka :) . Pluspoäng där Idag har jag och Annelie vart in till stan och gått på Oxford street och shoppat loss på Primark. De har gjort en fik där med jättegoda muffins som smakade svensk sockerkaka :) . Pluspoäng där
*** ***
Såå god! Såå god!
Hej hej, säger vi från fiket på Primark :) Hej hej, säger vi från fiket på Primark :)
Idag tog jag och Annelie en tur till Kensington Palace. Vi har varit här flera gånger tidigare men nu tänkte vi gå in och titta. Idag tog jag och Annelie en tur till Kensington Palace. Vi har varit här flera gånger tidigare men nu tänkte vi gå in och titta.
Vackra målningar på väggar och tak. Vackra målningar på väggar och tak.
I denna stass vill man inte bli kissnödig ;) I denna stass vill man inte bli kissnödig ;)
*** ***
*** ***
*** ***
*** ***
Några av Lady Dianas klänningar var utställda här på Kensington Palace, som var hennes hem. Några av Lady Dianas klänningar var utställda här på Kensington Palace, som var hennes hem.
*** ***
*** ***
Den här svarta "blåsan" hade hon när hon dansade med John Travolta. Finns ett foto till höger om klänningen från det tillfället. Den här svarta "blåsan" hade hon när hon dansade med John Travolta. Finns ett foto till höger om klänningen från det tillfället.
*** ***
*** ***
Efter att ha kikat på alla klänningar och annat så var vi fikasugna och på vägen till M&S så gick vi förbi den här kyrkan; St. Mary Abbots church. Vi gick in och kikade ... Efter att ha kikat på alla klänningar och annat så var vi fikasugna och på vägen till M&S så gick vi förbi den här kyrkan; St. Mary Abbots church. Vi gick in och kikade ...
och den var otroligt vacker inuti. och den var otroligt vacker inuti.
*** ***

Loading more images...