Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

September 2018

Idag firade vi Sven-Erik som fyllde 83 år för några veckor sen. Idag firade vi Sven-Erik som fyllde 83 år för några veckor sen.
*** ***
Paketöppning .. Paketöppning ..
med en deckare som Leif GW Persson tipsade om på Nyhetsmorgon tidigare i somras. med en deckare som Leif GW Persson tipsade om på Nyhetsmorgon tidigare i somras.
Mina fina svärföräldrar <3 Mina fina svärföräldrar <3
Den här bilen lekte Tomas med när han var liten, sen har Patrik och Annelie lekt med den efter det. Och nu är det Conors tur att köra runt med den. De gjorde leksaker av bra kvalité förr :) . Den här bilen lekte Tomas med när han var liten, sen har Patrik och Annelie lekt med den efter det. Och nu är det Conors tur att köra runt med den. De gjorde leksaker av bra kvalité förr :) .
Gullungen <3 Gullungen <3
Hej hej! Hej hej!
Idag gjorde jag och Gunilla en liten utflykt till mysiga Sigtuna. Idag gjorde jag och Gunilla en liten utflykt till mysiga Sigtuna.
En fika på Tant Brun ... En fika på Tant Brun ...
*** ***
När vi ändå var ute och körde och var i krokarna så blev det en sväng in till Steninge slott också :) . När vi ändå var ute och körde och var i krokarna så blev det en sväng in till Steninge slott också :) .
Jag har inte vart här på flera år, så det var kul att göra ett besök igen. Det har hänt massor sen jag var här sist. Jag har inte vart här på flera år, så det var kul att göra ett besök igen. Det har hänt massor sen jag var här sist.
Klockstapeln Klockstapeln
En vacker allé till Axel von Fersens minnesmonument ... En vacker allé till Axel von Fersens minnesmonument ...
som restes av hans bror på platsen där hans kvarlevor förvarades innan han sedan begravdes i Östergötland. som restes av hans bror på platsen där hans kvarlevor förvarades innan han sedan begravdes i Östergötland.
Min fina Caesar blev dålig och ville inte äta något igårkväll och det är inte likt honom. Imorse ville han inte ens ha räkor, bara sova. Tog tempen och han hade drygt 40 grader så det blev til Min fina Caesar blev dålig och ville inte äta något igårkväll och det är inte likt honom. Imorse ville han inte ens ha räkor, bara sova. Tog tempen och han hade drygt 40 grader så det blev til
En selfie med min bästis <3 En selfie med min bästis <3
Är man en liten trött kisse är det skönt att ligga och vila sig <3 . Tyvärr så fick han stanna kvar då proverna inte var bra :( ... Är man en liten trött kisse är det skönt att ligga och vila sig <3 . Tyvärr så fick han stanna kvar då proverna inte var bra :( ...
Caesar svarade inte på behandlingen utan var ännu sämre idag, riktigt dålig. Provsvaren var absolut inte bra heller. Jag fick ta en mycket svårt beslut men det blev nog ändå bäst för Caesar
Patrik ville förstås vara med och ta farväl av finaste katten <3 . Patrik ville förstås vara med och ta farväl av finaste katten <3 .
Lilla fina Caesar från 3 - ca 12 veckor <3 Lilla fina Caesar från 3 - ca 12 veckor <3
Caesar fick med sig sin ligga röda älsklingstuss. Den låg i stort sett varje dag i min säng när jag kom hem från jobbet. Han älskade att leka med den och gå omkring med den i munnen <3 . Caesar fick med sig sin ligga röda älsklingstuss. Den låg i stort sett varje dag i min säng när jag kom hem från jobbet. Han älskade att leka med den och gå omkring med den i munnen <3 .
Min bästa vän <3 Min bästa vän <3
Du fattas mig, älskade Caesar <3 . Du fattas mig, älskade Caesar <3 .

Loading more images...