Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

April 2019

Idag var jag och Gunilla in till Kungsträdgården och tittade på Vikingamarknaden. Idag var jag och Gunilla in till Kungsträdgården och tittade på Vikingamarknaden.
*** ***
*** ***
*** ***
Och så en liten selfie ;) . Och så en liten selfie ;) .
Här vid Karl Xll staty stog E-Type och snackade med några "karoliner". Här vid Karl Xll staty stog E-Type och snackade med några "karoliner".
Gunilla kollar in lite blomster i en av gränderna i Gamla stan. Gunilla kollar in lite blomster i en av gränderna i Gamla stan.
Vi avslutade med en fika på Kladdkakan :) . Det blev en trevlig dag och utflykt med lite shopping också i Gamla stan innan vi åkte hemåt igen efter fikat. Vi avslutade med en fika på Kladdkakan :) . Det blev en trevlig dag och utflykt med lite shopping också i Gamla stan innan vi åkte hemåt igen efter fikat.
Idag var det jag som tog flyget ner till London för att hälsa på dotter och svärson :) . Idag var det jag som tog flyget ner till London för att hälsa på dotter och svärson :) .
Lite god mat och dryck fixade vi till kvällen förstås :) . Lite god mat och dryck fixade vi till kvällen förstås :) .
Vi avslutade kvällen med ett parti Skip-Bo, jag vann ;) . Vi avslutade kvällen med ett parti Skip-Bo, jag vann ;) .
Idag tog vi en promenad runt i Walthamstow. Fina, vackra väggar har dom på gatorna här :) ... Idag tog vi en promenad runt i Walthamstow. Fina, vackra väggar har dom på gatorna här :) ...
och vackra blommor :) ... och vackra blommor :) ...
mera fina väggar att titta på :) . mera fina väggar att titta på :) .
Här i kanalen ligger massor med kanalbåtar. Här i kanalen ligger massor med kanalbåtar.
En liten selfie ;) . En liten selfie ;) .
Blommande träd fanns det gott om. Blommande träd fanns det gott om.
Bobi och Baxi <3 Bobi och Baxi <3
Som ni ser så är här försommar nu medan vi i Sverige just har fått vår ;). Härlig grönska :D . Som ni ser så är här försommar nu medan vi i Sverige just har fått vår ;). Härlig grönska :D .
På eftermiddagen åkte vi till Westfield på lite shopping :). Och tänka sig, fick jag inte med mig en ny fin dator därifrån ;) . På eftermiddagen åkte vi till Westfield på lite shopping :). Och tänka sig, fick jag inte med mig en ny fin dator därifrån ;) .
Idag tog jag och Annelie tåget till Norwich för en liten trevlig utflykt och för att se något mer än London :) . Annelie och Ib har varit här flera ggr tidigare och gillar den lilla staden så d Idag tog jag och Annelie tåget till Norwich för en liten trevlig utflykt och för att se något mer än London :) . Annelie och Ib har varit här flera ggr tidigare och gillar den lilla staden så d
Annelie hade bokat ett jättefint och trevligt hotell som låg väldigt bra till dessutom, The Georgian Town House Annelie hade bokat ett jättefint och trevligt hotell som låg väldigt bra till dessutom, The Georgian Town House
*** ***
*** ***
*** ***

Loading more images...