Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
10
11
12
13
14
17
19
20
24
25
27
28
29
30
 

July 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

6 June 2019

Idag åkte jag ner till Annica och blir här över helgen till på söndag :) . Heide, Annicas kisse, gillar att ligga i min resväska men eftersom jag stängde ihop den så fick det väl duga med att Idag åkte jag ner till Annica och blir här över helgen till på söndag :) . Heide, Annicas kisse, gillar att ligga i min resväska men eftersom jag stängde ihop den så fick det väl duga med att
Vi gjorde en utflykt till Gamla Linköping och tog en fika på Ragnar Dahlbergs Café. Vi gjorde en utflykt till Gamla Linköping och tog en fika på Ragnar Dahlbergs Café.
Skönt att sitta i skuggan denna varma dag, närmare 30 grader. Men synd att klaga när värmen äntligen kommit ;) . Skönt att sitta i skuggan denna varma dag, närmare 30 grader. Men synd att klaga när värmen äntligen kommit ;) .
Den här bakelsen var såååå god :D ! Den här bakelsen var såååå god :D !
Ett bra sätt att fira Sveriges nationaldag på, en gofika på ett mysigt ställe :) . Ett bra sätt att fira Sveriges nationaldag på, en gofika på ett mysigt ställe :) .
Ett fint fågelbad. Men fåglarna flög iväg när jag kom, de ville inte vara med på bild ;) . Ett fint fågelbad. Men fåglarna flög iväg när jag kom, de ville inte vara med på bild ;) .
Trevligt med alla små "gamla" affärer att kika in i. Trevligt med alla små "gamla" affärer att kika in i.
Och så ett litet besök i den gamla handelsboden ... Och så ett litet besök i den gamla handelsboden ...
*** ***
Annica köpte lite dricka att svalka sig med i värmen. Annica köpte lite dricka att svalka sig med i värmen.
Vi tog en tur till Bergs slussar också när vi ändå var ute och for. Vi tog en tur till Bergs slussar också när vi ändå var ute och for.
Det är roligt att se båtarna fara upp och ner i slussarna. Det är roligt att se båtarna fara upp och ner i slussarna.
Den här båten var grann :) . Den här båten var grann :) .
Innan vi åkte härifrån så blev det en mjukglass och ett besök på bakluckeloppisen också som de hade på parkeringen. Innan vi åkte härifrån så blev det en mjukglass och ett besök på bakluckeloppisen också som de hade på parkeringen.
Vi hittade en jättefin och trevlig loppis ute på Östgötaslätten på hemvägen, så där gjorde vi ett litet stopp och handlade på oss lite :D . Vi hittade en jättefin och trevlig loppis ute på Östgötaslätten på hemvägen, så där gjorde vi ett litet stopp och handlade på oss lite :D .
På loppisen fanns denna kisse som var väldigt social och pratsjuk :) . På loppisen fanns denna kisse som var väldigt social och pratsjuk :) .
En jättemysig loppis :) . En jättemysig loppis :) .
Det var en trevlig utflykt, men såna gör vi ju alltid :) Det var en trevlig utflykt, men såna gör vi ju alltid :)

Direct link:
http://dayviews.com/eva-lena/2019/6/6/