Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

November 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
3
6
15
17
18
23
26
28
30
 
 
 

December 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
4
5
7
9
17
18
19
23
26
27
 
 
 
 
 
 
 

9 November 2018

En macka och kaffe på okänd ort! :O Jag är nämligen på väg till Västerås för att föreläsa om såväl sällskapsspelande som det japanska språket, på konventet VäsCon! En macka och kaffe på okänd ort! :O Jag är nämligen på väg till Västerås för att föreläsa om såväl sällskapsspelande som det japanska språket, på konventet VäsCon!
Kvällspromenerande in till VäsCon, som bara ligger typ 2km bort! Därav att jag valde just det rummet/lägenheten som jag valde också 8) Kvällspromenerande in till VäsCon, som bara ligger typ 2km bort! Därav att jag valde just det rummet/lägenheten som jag valde också 8)
Massor av gamla spel på det här stället! :O Massor av gamla spel på det här stället! :O
Och gamla rollspel också <3 Och gamla rollspel också <3
Kortspelsrummet på VäsCon :) Kortspelsrummet på VäsCon :)
Och brädspelsrummet på VäsCon! Och det här är typ allt X'D Det fanns ett rum för VR, ett för tv-spelande och föreläsningar och ett för figurspel. Så, det var inte så mycket av ett konven Och brädspelsrummet på VäsCon! Och det här är typ allt X'D Det fanns ett rum för VR, ett för tv-spelande och föreläsningar och ett för figurspel. Så, det var inte så mycket av ett konven
Välsorterade Magic-hyllor vill jag lova, där alla kort låg sorterade efter utgåva o_O Välsorterade Magic-hyllor vill jag lova, där alla kort låg sorterade efter utgåva o_O

Direct link:
http://dayviews.com/flashback/2018/11/9/