Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
5
14
17
20
23
28
29
31
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
3
8
9
10
11
12
13
14
15
17
20
24
26
28
 

3 August 2018

<3 Gissa var jag befinner mig någonstans ;) <3 Gissa var jag befinner mig någonstans ;)
Jonas å Evelina bjuder på grillade älgfärsburgare! Jonas å Evelina bjuder på grillade älgfärsburgare!
Här uppe i Norrland tar sig även stenar en sup ;) Här uppe i Norrland tar sig även stenar en sup ;)
Supervackra höns å kycklingar hos Evelina och Jonas grannar! Supervackra höns å kycklingar hos Evelina och Jonas grannar!
Går runt här och sköter om grannarnas växter :D Går runt här och sköter om grannarnas växter :D
Och när det ändå ska vattnas kan man ju också få gå runt och plocka bland bärodlingarna ;D Och när det ändå ska vattnas kan man ju också få gå runt och plocka bland bärodlingarna ;D
Supergoda hallon och även någon enstaka jordgubbe! Men jag gick mest lös bland rödvinbären 8) Supergoda hallon och även någon enstaka jordgubbe! Men jag gick mest lös bland rödvinbären 8)
Himla fint här ute där de bor <3 Himla fint här ute där de bor <3
Bananmuffins med citronglasyr! Bananmuffins med citronglasyr!
Jag pysslade ihop en Raptor till min JP-port och Jossan vek ihop en superfin T-rex :D Jag pysslade ihop en Raptor till min JP-port och Jossan vek ihop en superfin T-rex :D
Hade Dizzy bakom mig större delen av tiden medan jag pysslade, utan att jag ens hade lagt märke till att hon gått och lagt sig! <3 Hade Dizzy bakom mig större delen av tiden medan jag pysslade, utan att jag ens hade lagt märke till att hon gått och lagt sig! <3
Evelina jobbar med att få ihop ett par söta garnkaniner ^^ Evelina jobbar med att få ihop ett par söta garnkaniner ^^
Och Jossan satt med sin pysselbok för att se vad hon skulle virka härnäst :) Och Jossan satt med sin pysselbok för att se vad hon skulle virka härnäst :)

Direct link:
http://dayviews.com/flashback/2018/8/3/