Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
7
8
9
12
26
27
28
29
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
13
16
19
20
23
24
25
26
27
28
29
30
 

23 May 2019

Lovecraft Stories är det spel som jag nu har plockat hem till Switchen och förberett mig inför genom att lyssna på lite Lovecraft-historier! ^^ Lovecraft Stories är det spel som jag nu har plockat hem till Switchen och förberett mig inför genom att lyssna på lite Lovecraft-historier! ^^
Ganska charmigt spel, i synnerhet grafiskt! Rogue-aktigt med mycket som slumpas och man får vara beredd på att dö en del och börja om - från checkpoints. Inte riktigt riktigt lika vasst spelmeka Ganska charmigt spel, i synnerhet grafiskt! Rogue-aktigt med mycket som slumpas och man får vara beredd på att dö en del och börja om - från checkpoints. Inte riktigt riktigt lika vasst spelmeka
Och där dog jag min första gång XD Som sagt, man får vara beredd på att se det här ett par gånger under sitt spelande! Och där dog jag min första gång XD Som sagt, man får vara beredd på att se det här ett par gånger under sitt spelande!

Direct link:
http://dayviews.com/flashback/2019/5/23/