Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

November 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
2
4
5
6
7
8
10
11
12
14
16
17
18
19
22
26
28
29
 
 
 
 
 

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
4
6
8
9
11
12
13
18
21
22
23
26
29
30
 
 

3 November 2016

Hej du gamla försummade Bilddagbok! Mer än en månad sen sist vi sågs..men nu ska jag försöka skaka liv i dig igen : ) Hej du gamla försummade Bilddagbok! Mer än en månad sen sist vi sågs..men nu ska jag försöka skaka liv i dig igen : )
Vi hade den första riktigt kalla natten för säsongen; det var is i alla vattentunnor och frosten släppte inte ur gräset på hela dagen. Vi hade den första riktigt kalla natten för säsongen; det var is i alla vattentunnor och frosten släppte inte ur gräset på hela dagen.
Och piprankan hade släppt sin blad. Och piprankan hade släppt sin blad.
Kollade väderprognosen och fick lite panik när de hotade med snö i morgon och inte en enda liten plusgrad i början av nästa vecka! Och jag som inte ens har börjat fixa till trädgården inför v Kollade väderprognosen och fick lite panik när de hotade med snö i morgon och inte en enda liten plusgrad i början av nästa vecka! Och jag som inte ens har börjat fixa till trädgården inför v
grävde snabbt upp de sista potatisarna, rödbetorna och morötterna ur grönsakslandet grävde snabbt upp de sista potatisarna, rödbetorna och morötterna ur grönsakslandet
några betor var ju alldeles för förvuxna men de andra kokade jag till middan och de var goda, potatisen lika så : ) några betor var ju alldeles för förvuxna men de andra kokade jag till middan och de var goda, potatisen lika så : )
rensade nästan hela grönsakslandet rensade nästan hela grönsakslandet
rensade nästan hela grönsakslandet rensade nästan hela grönsakslandet
men purjosarna brukar klara några minus och lite snö så de får stå kvar men purjosarna brukar klara några minus och lite snö så de får stå kvar

Direct link:
http://dayviews.com/follakull/2016/11/3/