Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2011

M
T
W
T
F
S
S
2
4
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
24
25
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

September 2011

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
3
4
8
9
11
12
13
14
15
17
18
19
20
24
26
27
28
29
30
 
 
 

August 2011

Jag ser ett abstrakt ansikte i den här väggen. Jag ser ett abstrakt ansikte i den här väggen.
Utsikt från Årsta pendeltågstation. Utsikt från Årsta pendeltågstation.
Fez Fez
Var på Pride i går, för första gången någonsin - men det var gratis och jag är snål :) Min kompis Johan ringde mig och fick mig att gå på detta föredrag med två svenska homo-författare. R Var på Pride i går, för första gången någonsin - men det var gratis och jag är snål :) Min kompis Johan ringde mig och fick mig att gå på detta föredrag med två svenska homo-författare. R
Hallongrottan, uppenbarligen stans största Queer-bokhandeln hade ett tält på Priden också. Massor av kul grejer och böcker. Hallongrottan, uppenbarligen stans största Queer-bokhandeln hade ett tält på Priden också. Massor av kul grejer och böcker.
Syns inte så jättebra, men här höll Vänsterpartiet till! Syns inte så jättebra, men här höll Vänsterpartiet till!
Egentligen gick jag till Pride för att hälsa på Thomaz som jobbar för OutTV och här håller de på att göra i ordning tältet. Egentligen gick jag till Pride för att hälsa på Thomaz som jobbar för OutTV och här håller de på att göra i ordning tältet.
Kyrkan var på Pride också, även om jag fortfarande är skeptisk till deras medverkan (precis som KD lite längre bort). Debatterade med dem på Twitter tidigare på dagen och ifrågasatte varför d Kyrkan var på Pride också, även om jag fortfarande är skeptisk till deras medverkan (precis som KD lite längre bort). Debatterade med dem på Twitter tidigare på dagen och ifrågasatte varför d
Folk börjar samlas framför scenen. Folk börjar samlas framför scenen.
Träffade en gammal vän, Rickard, som spelar Bunnyman i Camp Slaughter. Träffade en gammal vän, Rickard, som spelar Bunnyman i Camp Slaughter.
Thomaz och hur man blåser upp en ballong. Thomaz och hur man blåser upp en ballong.
Eftersom Thomaz pojkvän Niels inte kunde följa med så fick denna pepparkaksgubbe ersätta Niels under resorna. Eftersom Thomaz pojkvän Niels inte kunde följa med så fick denna pepparkaksgubbe ersätta Niels under resorna.
Precis när jag och Thomaz kom till scenen fick vi se en tant som hette Kicki stappla ut och skapa ett tokigt jubel hos publiken. Efter henne kom tre tanter: Siw, Ann-Louise och Towa som också sjön Precis när jag och Thomaz kom till scenen fick vi se en tant som hette Kicki stappla ut och skapa ett tokigt jubel hos publiken. Efter henne kom tre tanter: Siw, Ann-Louise och Towa som också sjön
Här stod någon från Socialdemokraterna och talade, tyvärr uppfattade jag inte hennes namn men hon var trevlig. Här stod någon från Socialdemokraterna och talade, tyvärr uppfattade jag inte hennes namn men hon var trevlig.
Sedan blev jag stödmedlem i Rättvisepartiet Socialisterna av bara farten :) Sedan blev jag stödmedlem i Rättvisepartiet Socialisterna av bara farten :)
Mitt öga. Mitt öga.
Den är affischen har jag nog inte råd med, men vill ha. Teckning av Hans Arnold och affischen är för Steven Spielbergs gamla rulle Duellen. Den är affischen har jag nog inte råd med, men vill ha. Teckning av Hans Arnold och affischen är för Steven Spielbergs gamla rulle Duellen.
Lite goa vinylskivor som varnar för helvetet! ;) Lite goa vinylskivor som varnar för helvetet! ;)
En fint statement när det gäller militärer... En fint statement när det gäller militärer...
Umgicks hela dagen med Thomaz! Umgicks hela dagen med Thomaz!
Av olika anledningar träffade vi Christina Schollin och av ännu mer olika anledningar så hittade jag en vinyl med Song of Norway soundtracket - där hon är med som skådis - men blev dubbad på s
Den minsta nyckeln jag har. Den minsta nyckeln jag har.
Den här ger jag ut på DVD i september. Den här ger jag ut på DVD i september.
Idag firar vi fyra år. De ni! Idag firar vi fyra år. De ni!
Idag är det mors dag i Thailand! Grattis mor! Idag är det mors dag i Thailand! Grattis mor!

Loading more images...