Thursday 31 July 2008 photo 1/1
|
www.blockingyou.com
Annons
Comment the photo
Anonymous
Wed 27 Aug 2008 20:54
det är inte virus ffs! har skannat sidan flera gånger, det står bara att man loggas ut för att den laddar ned information från msn's server.
Jungermark
Wed 27 Aug 2008 20:55
your sooo right ! fast dom gjorde om namnet och den personliga kommentaren på msn :S
Anonymous
Wed 30 Jul 2008 19:03
nu har du virus. dom på sidan skrev uppgifter när du loggades ur din msn och om du loggas ut automatiskt elr att du inte kan komma in nån gång, så är det dom, dom håller på med din msn och förstår, alla dom där sidorna är fejk och dom lämna uppgifter om msn och allt annat skit, lovar! kompisar har gjort det flera ggr för länge sen, alla vet att man itne ska göra sånnadär, då e man trö för man riskerar hela sin msn och lösen och allt! ville bara varna dig..
Anonymous
Wed 30 Jul 2008 18:53
du skulle aldrig skrivit in ditt lösen och namn! :O:O:O DU SKULLE ITNE HA GJORT DET :O
7 comments on this photo
Directlink:
http://dayviews.com/jungermark/245394339/


Visa toppen
Show footer