Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
10
11
12
13
16
26
28
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
8
12
13
14
17
26
 
 
 

February 2017

Idag åkte jag och Lion och köpte en VIT fin Segelfensmolly-hane till Akvariet. Så jag får in lite vita fina gener där bland alla svarta och prickiga. :P Förhoppningsvis kommer det lite helvita y Idag åkte jag och Lion och köpte en VIT fin Segelfensmolly-hane till Akvariet. Så jag får in lite vita fina gener där bland alla svarta och prickiga. :P Förhoppningsvis kommer det lite helvita y
Plus ett gäng Neontetror. De är ju så fina, och billiga. Passande att den finaste fisken är den billigaste. :) Alla fiskar är nyfikna på nykomlingarna. Hehe. Plus ett gäng Neontetror. De är ju så fina, och billiga. Passande att den finaste fisken är den billigaste. :) Alla fiskar är nyfikna på nykomlingarna. Hehe.
Läxdags. Varje gång han tömmer väskan fyller han bordet. De har en massa böcker som ska med fram och tillbaka till hemmet och skolan hela tiden. Knäppt. Matte och Läsläxa. Men det är böcker Läxdags. Varje gång han tömmer väskan fyller han bordet. De har en massa böcker som ska med fram och tillbaka till hemmet och skolan hela tiden. Knäppt. Matte och Läsläxa. Men det är böcker
Vi gör alltid hela veckans läxa med en gång, så slipper vi det sen. Och då kan han lämna boken på skolan, och slippa släpa runt på den. Här är det några sidor i Matteboken som ska göras. Vi gör alltid hela veckans läxa med en gång, så slipper vi det sen. Och då kan han lämna boken på skolan, och slippa släpa runt på den. Här är det några sidor i Matteboken som ska göras.
Idag drog jag med Lion till en ny start av Innebandyträning. I En ny klubb, Bromölla. Jenny har haft ett år på sig att få igång Lion på Innebandyn i Fjälkinge som hon envisas med. Men det har Idag drog jag med Lion till en ny start av Innebandyträning. I En ny klubb, Bromölla. Jenny har haft ett år på sig att få igång Lion på Innebandyn i Fjälkinge som hon envisas med. Men det har
Så nu kör vi här i Bromölla. Träningar två dagar i veckan, vilket gör att han iaf får regelbunden träning varannan vecka. Bättre än inget. :) Så nu kör vi här i Bromölla. Träningar två dagar i veckan, vilket gör att han iaf får regelbunden träning varannan vecka. Bättre än inget. :)
Han var väldigt nervös innan, ny klubb, ny lokal, nya barn etc... Men väl där fann han sig till rätta på 2 röda. ;) Swoosh! Han var väldigt nervös innan, ny klubb, ny lokal, nya barn etc... Men väl där fann han sig till rätta på 2 röda. ;) Swoosh!
Vi var där en halvtimme innan och lirade lite, så han blev lite varm i kläderna och fick känna in stället innan allt drog igång. :) Vi var där en halvtimme innan och lirade lite, så han blev lite varm i kläderna och fick känna in stället innan allt drog igång. :)
Lite mer liv här, fler barn, fler tränare... på gångavstånd hemifrån. :) Lite mer liv här, fler barn, fler tränare... på gångavstånd hemifrån. :)
Idag hade den en specialdag där de bjöd in föräldrar och körde styrketräning som de sa. Cirkelträning eller stationsgympa även kallat på gym. ;) Tränaren satte Lion med sin äldre son som v Idag hade den en specialdag där de bjöd in föräldrar och körde styrketräning som de sa. Cirkelträning eller stationsgympa även kallat på gym. ;) Tränaren satte Lion med sin äldre son som v
- Kom igen! säger Lion, You Can Do It! :D Hehe! - Kom igen! säger Lion, You Can Do It! :D Hehe!
-Ner på mattan med dig pojk! Haha! -Ner på mattan med dig pojk! Haha!
Trampa "vatten" Lion sprang runt i en indiandans istället. ;) Haha! Trampa "vatten" Lion sprang runt i en indiandans istället. ;) Haha!
Försökte fånga hans låååånga fina ögonfransar när han somnade i mitt knä på kvällen sen. :) Försökte fånga hans låååånga fina ögonfransar när han somnade i mitt knä på kvällen sen. :)
Så mysigt när han somnar i knät sådär. Så Söt. :) Det händer inte så ofta nu för tiden, för han brukar alltid självmant gå till sängen när han är trött. Men nu kollade vi på ett avs Så mysigt när han somnar i knät sådär. Så Söt. :) Det händer inte så ofta nu för tiden, för han brukar alltid självmant gå till sängen när han är trött. Men nu kollade vi på ett avs
Den nya hanen fullkomligt Lyser när han simmar i det blå skenet. Fett läckert! Som en vit vålnad där inne. ;) Den nya hanen fullkomligt Lyser när han simmar i det blå skenet. Fett läckert! Som en vit vålnad där inne. ;)
De nya Neontetrorna lyser som precis sina kusiner, Kardinaltetrorna. Men Kardinalerna har lite bredare färgband, både rött och blått, vilket gör att de lyser lite mer och lite djupare blå än Ne De nya Neontetrorna lyser som precis sina kusiner, Kardinaltetrorna. Men Kardinalerna har lite bredare färgband, både rött och blått, vilket gör att de lyser lite mer och lite djupare blå än Ne
Lysmaskar. Lysmaskar.
Lion har klätt upp sig till snickare idag. Ligger och pillar och mäter och skruvar på allt. ;) Lion har klätt upp sig till snickare idag. Ligger och pillar och mäter och skruvar på allt. ;)
Sen hängde han på mig och grannen ut och körde lite bil. :) Sen hängde han på mig och grannen ut och körde lite bil. :)
Denna verktygslåda fick jag av Mormor för många herrans årsen. Den är med än. ;) Perfekt för de vanligaste verktygen. :) Denna verktygslåda fick jag av Mormor för många herrans årsen. Den är med än. ;) Perfekt för de vanligaste verktygen. :)
Senare började han diska allt han kom över oxå. Hahahaha! Detta är en film. :P Senare började han diska allt han kom över oxå. Hahahaha! Detta är en film. :P
Radiobilsfantasten! ;) Radiobilsfantasten! ;)
Jag ska göra två TV-inspelningar nästa vecka. På den ena ville de att jag skulle ha helskägg. Så nu har jag en vecka att odla. Haha! Här har det gått 4 dagar från senaste rakning. Ska se hur Jag ska göra två TV-inspelningar nästa vecka. På den ena ville de att jag skulle ha helskägg. Så nu har jag en vecka att odla. Haha! Här har det gått 4 dagar från senaste rakning. Ska se hur
Lion fortsätter sin Brottsliga bana "tänkte jag skriva" Haha. Nej, men sin Hantverksbana. :) Perfekt att diska med fingervantar för övrigt. ;) Lion fortsätter sin Brottsliga bana "tänkte jag skriva" Haha. Nej, men sin Hantverksbana. :) Perfekt att diska med fingervantar för övrigt. ;)

Loading more images...