Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
9
14
15
19
22
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

July 2018

Första morgonen var Lion lite seg. :) Eller så tyckte han bara det var mysigt att ligga i tältet. :) Första morgonen var Lion lite seg. :) Eller så tyckte han bara det var mysigt att ligga i tältet. :)
Idag besökte vi Borgholms Slott! :D Idag besökte vi Borgholms Slott! :D
:) :)
:) :)
:) :)
The King! The King!
Fina vyer! :D Måste varit ordentligt kallt på vintrarna här förr. Det blåste rätt kallt bara idag, mitt i sommaren. Brr! Fina vyer! :D Måste varit ordentligt kallt på vintrarna här förr. Det blåste rätt kallt bara idag, mitt i sommaren. Brr!
:) :)
Upp på försvarsmuren. Upp på försvarsmuren.
:) :)
Sen en måltid efteråt med vårt sällskap. De andra två är våra grannar på campingen. :) Sen en måltid efteråt med vårt sällskap. De andra två är våra grannar på campingen. :)
:) Soft i solen. :) Soft i solen.
På kvällen var det dusch och göra sig klar för Dans. :) På kvällen var det dusch och göra sig klar för Dans. :)
Godnatt Sötis. :) Lion gick och la sig varje dag vid pausen. Sen gick jag tillbaka och dansade klart kvällen. :) Inne på dansen fanns det två stora hoppborgar för alla barn att ha kul i. Men de Godnatt Sötis. :) Lion gick och la sig varje dag vid pausen. Sen gick jag tillbaka och dansade klart kvällen. :) Inne på dansen fanns det två stora hoppborgar för alla barn att ha kul i. Men de
Beachhäng på dagarna. Och Lion bara spelar fotboll. :) Beachhäng på dagarna. Och Lion bara spelar fotboll. :)
Sen var det after beach mellan stugorna med "Perikles Dansband". Där träffade vi även på Emma. :) Sen var det after beach mellan stugorna med "Perikles Dansband". Där träffade vi även på Emma. :)
Tidig morgon, kl10. ;) Vi skulle iväg på piratdans nere vid stranden. Tidig morgon, kl10. ;) Vi skulle iväg på piratdans nere vid stranden.
Coolingen. :) Coolingen. :)
På kvällen var det dags för maskerad. :) På kvällen var det dags för maskerad. :)
Grr! Grr!
:) :)
Mycket folk i rörelse på campingen. :) Mycket folk i rörelse på campingen. :)
:) :)
Blä! Blä!
Vid entrén till dansen. :) Vid entrén till dansen. :)

Loading more images...