Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
2
3
4
6
9
10
12
13
14
16
17
18
19
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
21
22
23
24
25
26
27
 
 
 
 
 
 

January 2017

Var ut en sväng med André och fotade staden i natten :) Detta är taget från Bölesholmarna :) Var ut en sväng med André och fotade staden i natten :) Detta är taget från Bölesholmarna :)
Sen var vi även på Hamrinsberget. Sen var vi även på Hamrinsberget.
=) =)
Började titta lite närmre på våra nya svenska sedlar. Den där tjugan med Astrid Lindrgren och Pippi långstrump. Började titta lite närmre på våra nya svenska sedlar. Den där tjugan med Astrid Lindrgren och Pippi långstrump.
Insåg att det faktiskt står en text på boken, ej synligt att läsa med mina ögon. Så jag tog ett kort och tittade närmre i datorn. Insåg att det faktiskt står en text på boken, ej synligt att läsa med mina ögon. Så jag tog ett kort och tittade närmre i datorn.
Jag och André bestämde oss för redan dagen innan att vi skulle jaga ljuset idag. Jag och André bestämde oss för redan dagen innan att vi skulle jaga ljuset idag.
Så vi åkte till Bettnesand. Så vi åkte till Bettnesand.
=) =)
André fotar mig :) André fotar mig :)
Trots att havet var full med is, så var det löst och guppade med vågorna. Trots att havet var full med is, så var det löst och guppade med vågorna.
Vi gick genom skogen :) Vi gick genom skogen :)
Och kände på solens strålar. Och kände på solens strålar.
Vi var de som lämnade fotspår på sandens yta :) Vi var de som lämnade fotspår på sandens yta :)
Några timmar senare på en helt annan plats hade solen gått ner. Väldigt få soltimmar just nu, men oj vad vacker sol. Några timmar senare på en helt annan plats hade solen gått ner. Väldigt få soltimmar just nu, men oj vad vacker sol.
https://soundcloud.com/lonian-1/glowing-atmosphere Ny space låt av mig =) https://soundcloud.com/lonian-1/glowing-atmosphere Ny space låt av mig =)
Fick hem detta Elpiano i morse. :) Skönt med hemleverans till dörren. Fick hem detta Elpiano i morse. :) Skönt med hemleverans till dörren.
En snabbis hur jag gör en HDR liknande bild :) Kika. https://www.youtube.com/watch?v=Wj_KMNXT3dU En snabbis hur jag gör en HDR liknande bild :) Kika. https://www.youtube.com/watch?v=Wj_KMNXT3dU
Yr.no skrev att himlen skulle bli molnfri men ju närmre klockslaget vi kom ju längre flyttades tiden fram. Yr.no skrev att himlen skulle bli molnfri men ju närmre klockslaget vi kom ju längre flyttades tiden fram.
Ute i ingenstans och dricker varm choklad. Ute i ingenstans och dricker varm choklad.
André har skaffat en ny skoter, därav ingenstans landet vi befinner oss i. André har skaffat en ny skoter, därav ingenstans landet vi befinner oss i.
Solen hann gå ned och fortfarande moln på himlen. Det bevisar väl att även YR.no kan ta fel på klockslagen. Först när vi var hemma och himlen fylld av stjärnor så var molntäckena borta. God Solen hann gå ned och fortfarande moln på himlen. Det bevisar väl att även YR.no kan ta fel på klockslagen. Först när vi var hemma och himlen fylld av stjärnor så var molntäckena borta. God
Nya monitor högtalare på stativ :) Äntligen har jag den studio jag önskat mig. Nya monitor högtalare på stativ :) Äntligen har jag den studio jag önskat mig.

Loading more images...