Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

June 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
29
30
 
masart - Hej..välkommen till min bilddagbok. Jag är en blågalen, katt tokig, (gillar nog alla djur) och tycker om att ta kort på dom. Gillar att pyssla, har en egen verkstad som är proppfull, med prylar. Är utbildad silversmed och har jobbat hos silversmed Bengt Liljedahl i många år. Har även jobbat på Knulp i ett antal år och sålt deras träskor. Har sedan jobbat 20 år på ett äldre boende som kokerska! Kommunen stängde hemmet. 2005 fick jag KOL.
Har inte flugit sedan 1976, så jag är med och räddar livet på Isbjörnar.

masart

Ninnie Klingwall

Hej..välkommen till min bilddagbok. Jag är en blågalen, katt tokig, (gillar nog alla djur) och tycker om att ta kort på dom. Gillar att pyssla, har en egen verkstad som är proppfull, med prylar. Är utbildad silversmed och har jobbat hos silversmed Bengt Liljedahl i många år. Har även jobbat på Knulp i ett antal år och sålt deras träskor. Har sedan jobbat 20 år på ett äldre boende som kokerska! Kommunen stängde hemmet. 2005 fick jag KOL.
Har inte flugit sedan 1976, så jag är med och räddar livet på Isbjörnar.


Image position


How to make a nice presentation

Choose photo

Choose one of your photos, preferably one depicting yourself or that describes you. Adjust the image position with the tools in the next step. If you want to change to photo for another one, use the image icon in the bottom left corner.Write a text

What is interesting to know about you? To change to style of the text, click the text icon in the bottom left corner. If you change the color and the text is hard to read you can give it a put a white faded background.

Selected photos

Photos tagged with @masart Show all

My latest photos