Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

27 February 2017

Den GRÅ färgen ute är kvar +1. Den GRÅ färgen ute är kvar +1.
. .
Det kostar att få andas! Jag behöver en ny mjukdel till min CPAP, som jag har på natten. Det kostar att få andas! Jag behöver en ny mjukdel till min CPAP, som jag har på natten.
Det var fraktfritt om en handlat över 1000.- och vad kostade den jo, 999.- och frakten 49.- är ju ett rån för den lätta grejen. :( Det var fraktfritt om en handlat över 1000.- och vad kostade den jo, 999.- och frakten 49.- är ju ett rån för den lätta grejen. :(
Och så var det med engelskan överallt. Ellos känns väldigt svenskt! Tur att det finns Google översättning så en får veta vad där står. :) "Hållbart" och "Tillsatta storlekar". VAD är det s Och så var det med engelskan överallt. Ellos känns väldigt svenskt! Tur att det finns Google översättning så en får veta vad där står. :) "Hållbart" och "Tillsatta storlekar". VAD är det s
Ny kisse ha letat sig hit på besök! Ny kisse ha letat sig hit på besök!
Vad hände med Marabou??? Vad hände med Marabou???
Hackspätten satt jätte länge på stammen, kan ha varit någon rovfågel i närheten. Hackspätten satt jätte länge på stammen, kan ha varit någon rovfågel i närheten.
Eftermiddags fika! :D Eftermiddags fika! :D
Go´natt, go´natt! Go´natt, go´natt!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/2/27/