Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

6 July 2018

En ny soliga dag med äventyrs inslag +21 En ny soliga dag med äventyrs inslag +21
+ +
+ +
Nästan samma väg igen mot Norrtälje hållet. Nästan samma väg igen mot Norrtälje hållet.
Framme. Framme.
Utsikt Utsikt
Joråsåatt, jag har ju sålt Knulps träskor från 1980-1987 men har aldrig varit inne i träskomakeriet! Joråsåatt, jag har ju sålt Knulps träskor från 1980-1987 men har aldrig varit inne i träskomakeriet!
Nu behövde bästa dottern läder bitar till ett Robinson projekt och då är de så praktiskt att hennes gudmor jobbar och bor här och spikar träskor! Nu behövde bästa dottern läder bitar till ett Robinson projekt och då är de så praktiskt att hennes gudmor jobbar och bor här och spikar träskor!
Det var väldans kul tyckte hon, här kunde en ju jobba! Nu har hon fått mycket bitar att leka med. Det var väldans kul tyckte hon, här kunde en ju jobba! Nu har hon fått mycket bitar att leka med.
Fanns kossor! Fanns kossor!
Vi fick fika hos Eva, som ni visst bara får se baksidan av denna gång. Men framsidan har ni sett många gånger når hon och Anita är på besök. Vi fick fika hos Eva, som ni visst bara får se baksidan av denna gång. Men framsidan har ni sett många gånger når hon och Anita är på besök.
Det blev lite varmare under dagen 27+ i bilen utan AC....... Det blev lite varmare under dagen 27+ i bilen utan AC.......
Tips till Värmdö kommun att göra snygga rondeller. Tips till Värmdö kommun att göra snygga rondeller.
Köigt på hemvägen. Vi var mycket nöjda med dagen. Köigt på hemvägen. Vi var mycket nöjda med dagen.

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2018/7/6/