Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
27
28
 
 
 
 
 
 

August 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
29
31
 
 
 

10 July 2012

Då ska man vara med bästa @wiiilmaaah, kanske Maja oxå eller?:)<3 Då ska man vara med bästa @wiiilmaaah, kanske Maja oxå eller?:)<3
Fuck me, i'm in love... Fuck me, i'm in love...
Halluuuu, i'm cool!...;) Halluuuu, i'm cool!...;)
Bara för att ni inte vet vem jag är på bilden... #sweet #girl #love #the #class #me #hot #jag #liten #söt #brud!;) Bara för att ni inte vet vem jag är på bilden... #sweet #girl #love #the #class #me #hot #jag #liten #söt #brud!;)
:'( @wiiilmaaah :'( @wiiilmaaah
Summer feelings, and i'm in love<3 Summer feelings, and i'm in love<3
Bästaste kompisen man kan ha!!!<3 vill aldrig förlora dig Wilma, även om du förtjänar bättre! En som inte sviker dig hela tiden<3 vill att du ska veta att du ä Bästaste kompisen man kan ha!!!<3 vill aldrig förlora dig Wilma, även om du förtjänar bättre! En som inte sviker dig hela tiden<3 vill att du ska veta att du ä
Känner mig lite sådär Forever alone på balkongen:)<3 Känner mig lite sådär Forever alone på balkongen:)<3
Dem snyggaste som kommenterar, bloggar jag om!:**<3 Dem snyggaste som kommenterar, bloggar jag om!:**<3

Direct link:
http://dayviews.com/matiiildahh/2012/7/10/