Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2008

M
T
W
T
F
S
S
 
1
2
3
4
8
9
10
12
13
14
15
17
19
20
21
22
23
24
25
28
29
30
 
 
 
 
 

May 2008

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
6
7
8
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

April 2008

Parken i Gotha är väldigt fin. Parken i Gotha är väldigt fin.
träd träd
Barr som var mjuka som på en plastgran. Fast det var på riktigt. Barr som var mjuka som på en plastgran. Fast det var på riktigt.
Gulsippor! Gulsippor!
massor av små fina bäckar. massor av små fina bäckar.
Ett stort gammalt hus som ligger i anslutning till slottet som jag tror var nåt slags museeum eller så. Ett stort gammalt hus som ligger i anslutning till slottet som jag tror var nåt slags museeum eller så.
Mamma vid det mjuka barrträdet. Mamma vid det mjuka barrträdet.
damm damm
bäck bäck
damm damm
Jag på gången till det stora huset. Jag på gången till det stora huset.
Stor stengrej som vi inte riktigt var säkra på vad det hade varit. Men fint var det iallafall! Stor stengrej som vi inte riktigt var säkra på vad det hade varit. Men fint var det iallafall!
sten sten
Efter parkpromenaden blev det en Herren-bakelse på konditoriet Loesche! Efter parkpromenaden blev det en Herren-bakelse på konditoriet Loesche!
Efter den två timmar långa vigningsgudstjänsten på tyska var vi bjudna att följa med upp till biskopen, på en speciell mottagning. Man fick champagne, ett jätteb Efter den två timmar långa vigningsgudstjänsten på tyska var vi bjudna att följa med upp till biskopen, på en speciell mottagning. Man fick champagne, ett jätteb
Almut med sin mormor som faktiskt kunde engelska. Almut med sin mormor som faktiskt kunde engelska.
Almut med sin mormor som faktiskt kunde engelska. Almut med sin mormor som faktiskt kunde engelska.
Det här är deras stiftskansli. Det här är deras stiftskansli.
Det ni! Det ni!
Det var fin utsikt. Det var fin utsikt.
Almut höll ett tal på sin egna mottagning senare med Carl i famnen, för han ville också vara med.(han satt i mitt knä först, men det gick inte alls) Almut höll ett tal på sin egna mottagning senare med Carl i famnen, för han ville också vara med.(han satt i mitt knä först, men det gick inte alls)
Och det här mina vänner, är min nya beundrare... Och det här mina vänner, är min nya beundrare...
Carolina, dotter till Almuts bästa vän, följde efter mig under exakt hela tiden vi var där. Som ett plåster gjorde hon allt för att få min uppmärksamhet. Hon Carolina, dotter till Almuts bästa vän, följde efter mig under exakt hela tiden vi var där. Som ett plåster gjorde hon allt för att få min uppmärksamhet. Hon
Det roliga var att hon hade en lillasyster, Justine, som var ett och ett halvt år yngre än henne, precis som mig och Sara. Och jag kunde verkligen känna igen mig i Justines kamp om upp Det roliga var att hon hade en lillasyster, Justine, som var ett och ett halvt år yngre än henne, precis som mig och Sara. Och jag kunde verkligen känna igen mig i Justines kamp om upp
Jag och Mamma åkte till Erfurth, en större stad någon mil bort från Gotha. Där var det fint! Jag och Mamma åkte till Erfurth, en större stad någon mil bort från Gotha. Där var det fint!

Loading more images...