капсульний гардероб і жіночі сукні
Current thread - капсульний гардероб і жіночі сукні
Привіт усім ???? хочу поділитися думкою і запитати ваш досвід. Останнім часом я все більше думаю про капсульний гардероб, бо помітила, що найчастіше ношу одні й ті самі речі, особливо сукні. Але при цьому в шафі є моделі, які виглядають гарно, але в реальному житті майже не використовуються — то не вистачає універсальності, то складно підібрати взуття або верхній одяг. Згадала, як раніше у мене була одна проста сукня, яку я могла носити хоч щодня, і вона підходила майже під усе. Зараз хочу знайти кілька таких “робочих" варіантів, щоб не перевантажувати гардероб. Іноді переглядаю різні ідеї тут https://25union.com.ua/katalog/platya/ щоб зрозуміти, які фасони найкраще підходять для щоденного носіння. Цікаво, ви більше за мінімалізм у речах чи любите різноманітність?
У мене був період, коли суконь було багато, але носились лише дві-три. Потім я почала підходити простіше і залишила тільки універсальні моделі без зайвого декору. Найкраще для мене працюють прямі сукні і трикотаж — їх легко адаптувати під різну погоду і ситуації. Ще важливо, щоб сукня добре поєднувалась із кросівками та курткою, тоді вона реально стає “на кожен день". Зараз я купую рідше, але кожна річ точно використовується.
Зайшов у тему випадково, переглядав нові повідомлення на форумі. Я не дуже слідкую за модою, але інколи цікаво читати такі обговорення, бо видно, як по-різному люди підходять до звичайних речей. У мене все максимально просто: кілька зручних речей і мінімум думок про стиль. Але загалом цікаво, як навіть один тип одягу може мати стільки варіантів підходу залежно від способу життя і звичок людини.
Visa toppen
Show footer