Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
16
19
22
23
24
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
5
6
12
18
19
20
22
 
 
 
 

7 July 2017

Idag jobbade jag min sista dag på Biltema. Tio år och fyra månader till ända. Det är härligt jobbat. Under den tiden har det hänt en hel del. Idag jobbade jag min sista dag på Biltema. Tio år och fyra månader till ända. Det är härligt jobbat. Under den tiden har det hänt en hel del.
Hejdå Biltema. Jag köpte prinsesstårta, kanellängd och godis. Jag fick ingen present och ingen blomma, och ingen avtackning. Men jag fick bio-presentkort av Leffe. Leffe är en hederskarl. En a Hejdå Biltema. Jag köpte prinsesstårta, kanellängd och godis. Jag fick ingen present och ingen blomma, och ingen avtackning. Men jag fick bio-presentkort av Leffe. Leffe är en hederskarl. En a
Mitt skåp, snart tomt. Mitt skåp, snart tomt.
Välanvända skor. Fick dom när jag skulle truckutbildning. Välanvända skor. Fick dom när jag skulle truckutbildning.
Vattenflaska. Vattenflaska.
Temugg. Köpte den för att jag tyckte de på jobbet på var så små och futtiga. Den här har stått innanför dörren många gånger. Dock var den nog aldrig ute i butiken. En gång hade jag en mu Temugg. Köpte den för att jag tyckte de på jobbet på var så små och futtiga. Den här har stått innanför dörren många gånger. Dock var den nog aldrig ute i butiken. En gång hade jag en mu
Filmtitel: Barbershop: The next cut Regissör: Malcolm D Lee Filmår: 2016 Ettan var fantastisk, trean var nästan lika bra. Tvåan har jag inte sett. Men snart så. Filmtitel: Barbershop: The next cut Regissör: Malcolm D Lee Filmår: 2016 Ettan var fantastisk, trean var nästan lika bra. Tvåan har jag inte sett. Men snart så.

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2017/7/7/