Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
5
6
14
24
28
29
30
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
4
9
15
16
24
26
 
 
 
 
 
 

16 June 2018

Ansiktet Ansiktet
Filmtitel: The last horror film Regissör: David Winters Filmår: 1982 Produktionsland: USA Jag ser allt med Joe Spinell och ser gärna allt med Caroline Munro också. Jag anser att båda inte kom Filmtitel: The last horror film Regissör: David Winters Filmår: 1982 Produktionsland: USA Jag ser allt med Joe Spinell och ser gärna allt med Caroline Munro också. Jag anser att båda inte kom
Nu hamnade bilderna i fel ordning. Aja iallafall, jag brukar åka till Finland med Anna (bilden) men här gången blev det med Henke. Han är med på nästa bild. Nu hamnade bilderna i fel ordning. Aja iallafall, jag brukar åka till Finland med Anna (bilden) men här gången blev det med Henke. Han är med på nästa bild.
Henke kom upp till Stockholm för att åka vidare (i sällskap av mig) till Helsingfors med mera. Markku (bredvid) kunde tyvärr inte följa med. Henke kom upp till Stockholm för att åka vidare (i sällskap av mig) till Helsingfors med mera. Markku (bredvid) kunde tyvärr inte följa med.
Ja då var det dags att hugga in som skogvaktarn sa. Ja då var det dags att hugga in som skogvaktarn sa.
Härligt att Hank förmedlade det här Bruce Springsteen-tygmärket till mig. Mange takk! Inget prank, Hank! Härligt att Hank förmedlade det här Bruce Springsteen-tygmärket till mig. Mange takk! Inget prank, Hank!
Filmtitel: Il capitano Regissör: Jan Troell Filmår: 1991 Produktionsland: Sverige, Finland, Tyskland Någon kom med Il Capitano som förslag. Gissningsvis Markku. Alla instämde. Var ett tag sed Filmtitel: Il capitano Regissör: Jan Troell Filmår: 1991 Produktionsland: Sverige, Finland, Tyskland Någon kom med Il Capitano som förslag. Gissningsvis Markku. Alla instämde. Var ett tag sed

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2018/6/16/