Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

March 2019

Kallt, men det beror på att jag gick upp 2 timmar tidigare än vanligt Kallt, men det beror på att jag gick upp 2 timmar tidigare än vanligt
Baksidan på min nya klocka Baksidan på min nya klocka
Soluppgång Soluppgång
Belugalinser Belugalinser
Blev nån form av linssallad Skulle vara: Belugaplåt med chimichurri Ingredienser 1 sötpotatis, ca 250 g 50 g grönkål 700 g potatis 1 rödlök 3 dl belugalinser 1/2 grönsaksbuljongstärning Chim Blev nån form av linssallad Skulle vara: Belugaplåt med chimichurri Ingredienser 1 sötpotatis, ca 250 g 50 g grönkål 700 g potatis 1 rödlök 3 dl belugalinser 1/2 grönsaksbuljongstärning Chim
Lite kallt Lite kallt
Liten hund stor skugga Liten hund stor skugga
Blåsippeblad Blåsippeblad
Tjoho Tjoho
Tulpan Tulpan
Tulpaner Tulpaner
Nu ligger jag efter igen... Nu ligger jag efter igen...
Snö Snö
Tycker inte om snön, matte Tycker inte om snön, matte
Tacoplåt Tacoplåt
Kallt Kallt
Snö Snö
Nya skor Rätt färg, vattentäta, mjuka, lätta = skechers Nya skor Rätt färg, vattentäta, mjuka, lätta = skechers
Kallare Kallare
Tappade mina läsglasögon på bussen, tur att jag hade mina första läsglasögon kvar. Fick gå till optikern och beställa nya, och då blev det även progressiva glasögon. Tappade mina läsglasögon på bussen, tur att jag hade mina första läsglasögon kvar. Fick gå till optikern och beställa nya, och då blev det även progressiva glasögon.
Sol med snö Sol med snö
Usch Usch
Döda tulpaner Döda tulpaner
Gjorde mos av tacoplåten Gjorde mos av tacoplåten
Varmt Varmt

Loading more images...