Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
6
7
8
10
11
14
17
18
19
20
21
23
24
25
27
28
29
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
2
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
26
27
 
 
 
 
 

April 2017

Y-bom på väg till smeden Urban för reparation. Y-bom på väg till smeden Urban för reparation.
Hm..........att klippa gräset nu var väl inte beställt och för tidigt, det måste väl komma upp först?? Hm..........att klippa gräset nu var väl inte beställt och för tidigt, det måste väl komma upp först??
Vi fick vägarna skrapade. Vi fick vägarna skrapade.
Den bästa av dagar då en få ta sig en flygtur! Den bästa av dagar då en få ta sig en flygtur!
Glad Påsk ! Glad Påsk !
Snö och nollan! Styrelsemöte nr 3. Johan och Ronnie var inte med. Snö och nollan! Styrelsemöte nr 3. Johan och Ronnie var inte med.
Arne. Arne.
Hesa Fredrik. Hesa Fredrik.
Jocke, vår avgående HK. Jocke, vår avgående HK.
Christina som nu får vara ordförande ett tag igen. Christina som nu får vara ordförande ett tag igen.
Jaha..............Klippning av gräs..........igen?? Borde det inte komma upp först. Jaha..............Klippning av gräs..........igen?? Borde det inte komma upp först.
Förmöte, Årsmöte och konstituerande möte i Jarlaberg med Christina som vise ordförande, Arne, Fredrik, Conny ingående HK och Lyset. Ronnie missade förmötet och Johan inte närvarande. Förmöte, Årsmöte och konstituerande möte i Jarlaberg med Christina som vise ordförande, Arne, Fredrik, Conny ingående HK och Lyset. Ronnie missade förmötet och Johan inte närvarande.
Familjerna Oscarsson & von Celsing. Familjerna Oscarsson & von Celsing.
Arne som blev sekreterare. Arne som blev sekreterare.
Familjerna Ahrstrand, Andersson och Jonas som köpt Nordströms hus. Familjerna Ahrstrand, Andersson och Jonas som köpt Nordströms hus.
Ronnie som kom till Årsmötet Ronnie som kom till Årsmötet
Fredrik som är vattenman och har i uppdrag att dra igång vårt 60 års firande. Fredrik som är vattenman och har i uppdrag att dra igång vårt 60 års firande.
Helena, Britt, Jonas, Pompe och Monica som kom med i valberedningen. Konstituerande mötet utföll sig så här Johan fortsatt Ordförande Christina kassör och vise ordis Arne sekreterare. Jag vägm
Grundvatten läget är inte alls bra! Nu gäller det för alla att spara! Det har bara kommit 24 mm denna månaden!! :( Grundvatten läget är inte alls bra! Nu gäller det för alla att spara! Det har bara kommit 24 mm denna månaden!! :(
Ha en trevlig Valborg! Växlande molnighet +9 Väldigt torrt. Månadens nederbörd 24 mm Ha en trevlig Valborg! Växlande molnighet +9 Väldigt torrt. Månadens nederbörd 24 mm

Loading more images...