Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
2
3
4
5
6
8
10
11
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
13
16
21
23
24
25
28
 
 
 
 
 
 

March 2019

Tråkiga nyheter idag, farbror Henriksson har dött 94 år gammal. Här med på en vårstäddag 2015. Tråkiga nyheter idag, farbror Henriksson har dött 94 år gammal. Här med på en vårstäddag 2015.
SANDNING NR: 8 SANDNING NR: 8
Inget kul väder. Inget kul väder.
Katastrof. Isen från Nya´s vik har tagit med sig I-bryggan i hatt när det blåste 16 m/sek. C såg att det satt röda bojar i isen utanför bastun och gick ner till sjön och tittade..... Katastrof. Isen från Nya´s vik har tagit med sig I-bryggan i hatt när det blåste 16 m/sek. C såg att det satt röda bojar i isen utanför bastun och gick ner till sjön och tittade.....
Isen från Nya´s vik har tagit med sig I-bryggan i natt när det blåste. Många Y-bommar har gått sönder. Isen från Nya´s vik har tagit med sig I-bryggan i natt när det blåste. Många Y-bommar har gått sönder.
Isen från Nya´s vik har tagit med sig I-bryggan i natt när det blåste. Landgången har dykt i baljan. Isen från Nya´s vik har tagit med sig I-bryggan i natt när det blåste. Landgången har dykt i baljan.
I-bryggan........... Conny har beställt 4 nya bojstenar på 1,5 ton/st från Bullandöbryggan samt kätting föra att byta ut alla. I-bryggan........... Conny har beställt 4 nya bojstenar på 1,5 ton/st från Bullandöbryggan samt kätting föra att byta ut alla.
Sjunkna y-bommar.. Sjunkna y-bommar..
Sjunkna y-bommar, trasig brygga........ Sjunkna y-bommar, trasig brygga........
* *
* *
Trasigt. Trasigt.
Trasigt. Trasigt.
Nya vinklar. Nya vinklar.
Nya vinklar. Nya vinklar.
Landgången, bra om en ska bada. Landgången, bra om en ska bada.
Trasig brygga. Trasig brygga.
! !
* *
En del av räddad y-bom. En del av räddad y-bom.
Trasiga flötes fästen. Trasiga flötes fästen.
* *
Idag är "Bettan" på plats med 2 gubbar och Conny som hjälpte till i snö slasket och blåsten hela dagen, varav 1 dykare och ska sätta tillbaka vår brygga och bärga Y-bommar. Hitta bojstenar kol Idag är "Bettan" på plats med 2 gubbar och Conny som hjälpte till i snö slasket och blåsten hela dagen, varav 1 dykare och ska sätta tillbaka vår brygga och bärga Y-bommar. Hitta bojstenar kol
Y-bommar fixas till, trasiga lyfts iland. Y-bommar fixas till, trasiga lyfts iland.
Alla y-bommar ligger nu på land. Alla y-bommar ligger nu på land.

Loading more images...