Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
13
16
21
23
24
25
28
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
30
 
 
 

April 2019

Årsmöte i Jarlaberg. Och vi tackar av vår kassor/ordförande som sålt sitt hus. Blev en rejäl insamling till henne. Årsmöte i Jarlaberg. Och vi tackar av vår kassor/ordförande som sålt sitt hus. Blev en rejäl insamling till henne.
* *
* *
* *
Christina blir avtackad och omkramad. De har sålt sitt hus efter 23 år och Christina slutar som kassör efter en massa år i föreningen, där hon åxå varit ordförande Christina blir avtackad och omkramad. De har sålt sitt hus efter 23 år och Christina slutar som kassör efter en massa år i föreningen, där hon åxå varit ordförande
Och så lite styrelse........... Och så lite styrelse...........
Christina bjöd och på jättegod mat och kaffe! Christina bjöd och på jättegod mat och kaffe!
Bullandös nya snygga lampor! Bullandös nya snygga lampor!
Inga delar att reparera Y-bommarna finns ännu inte. Inga delar att reparera Y-bommarna finns ännu inte.
Nu står bryggan på grund. 24 cm under normalvatten stånd. Nu står bryggan på grund. 24 cm under normalvatten stånd.
Lågt vatten. Lågt vatten.
Lågt vatten. Lågt vatten.
Lågt vatten. Lågt vatten.
Mycket lågt vatten. 27 cm under. Mycket lågt vatten. 27 cm under.
Mycket lågt vatten. Bryggan på grund ser inte ut att må så bra längre. Behöver att komma ut på sin plats! Mycket lågt vatten. Bryggan på grund ser inte ut att må så bra längre. Behöver att komma ut på sin plats!
Mycket lågt vatten! Mycket lågt vatten!
Årets miljövänliga flygtur, tas i strålande sol och +15, bättre kan det inte bli! Årets miljövänliga flygtur, tas i strålande sol och +15, bättre kan det inte bli!
Nu ligger våra nya tunga bojstenar framkörda på kajen så Gunnar kan hämta dem med "Bettan", Så vår I-brygga kommer på plats. Nu ligger våra nya tunga bojstenar framkörda på kajen så Gunnar kan hämta dem med "Bettan", Så vår I-brygga kommer på plats.
Så var Gunnar här med sin "Bettan" och lyfte vår brygga på plats efter att den slitigt sig. Nu med nya tunga bojstenar. Så var Gunnar här med sin "Bettan" och lyfte vår brygga på plats efter att den slitigt sig. Nu med nya tunga bojstenar.
Inte kul läsning , om dåliga grundvatten depåer. Inte kul läsning , om dåliga grundvatten depåer.
Hm. Nu är "kontroll luckan" för kätting fästena spikad på plats, synd för då får en bryta loss dem vi justering av kättingarna som nu behövs för att få bryggan i rätt vinkel. De skulle ha Hm. Nu är "kontroll luckan" för kätting fästena spikad på plats, synd för då får en bryta loss dem vi justering av kättingarna som nu behövs för att få bryggan i rätt vinkel. De skulle ha
Och det längsgående kantbrädorna är skruvade med för kort trallskruv. De ska hålla för Y-boms fästena, så skulle ha varit mycket längre och kraftiga. Och det längsgående kantbrädorna är skruvade med för kort trallskruv. De ska hålla för Y-boms fästena, så skulle ha varit mycket längre och kraftiga.
Fortfarande väldigt lågt vatten 31 cm under medel. Fortfarande väldigt lågt vatten 31 cm under medel.
* *
Bettan här och la bryggan på plats. Bild från hemsidan. Bettan här och la bryggan på plats. Bild från hemsidan.

Loading more images...