Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
9
14
15
19
22
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
10
11
12
13
15
19
20
21
22
23
25
27
29
31
 
 
 

July 2018

Första morgonen var Lion lite seg. :) Eller så tyckte han bara det var mysigt att ligga i tältet. :) Första morgonen var Lion lite seg. :) Eller så tyckte han bara det var mysigt att ligga i tältet. :)
Idag besökte vi Borgholms Slott! :D Idag besökte vi Borgholms Slott! :D
:) :)
:) :)
:) :)
The King! The King!
Fina vyer! :D Måste varit ordentligt kallt på vintrarna här förr. Det blåste rätt kallt bara idag, mitt i sommaren. Brr! Fina vyer! :D Måste varit ordentligt kallt på vintrarna här förr. Det blåste rätt kallt bara idag, mitt i sommaren. Brr!
:) :)
Upp på försvarsmuren. Upp på försvarsmuren.
:) :)
Sen en måltid efteråt med vårt sällskap. De andra två är våra grannar på campingen. :) Sen en måltid efteråt med vårt sällskap. De andra två är våra grannar på campingen. :)
:) Soft i solen. :) Soft i solen.
På kvällen var det dusch och göra sig klar för Dans. :) På kvällen var det dusch och göra sig klar för Dans. :)
Godnatt Sötis. :) Lion gick och la sig varje dag vid pausen. Sen gick jag tillbaka och dansade klart kvällen. :) Inne på dansen fanns det två stora hoppborgar för alla barn att ha kul i. Men de Godnatt Sötis. :) Lion gick och la sig varje dag vid pausen. Sen gick jag tillbaka och dansade klart kvällen. :) Inne på dansen fanns det två stora hoppborgar för alla barn att ha kul i. Men de
Beachhäng på dagarna. Och Lion bara spelar fotboll. :) Beachhäng på dagarna. Och Lion bara spelar fotboll. :)
Sen var det after beach mellan stugorna med "Perikles Dansband". Där träffade vi även på Emma. :) Sen var det after beach mellan stugorna med "Perikles Dansband". Där träffade vi även på Emma. :)
Tidig morgon, kl10. ;) Vi skulle iväg på piratdans nere vid stranden. Tidig morgon, kl10. ;) Vi skulle iväg på piratdans nere vid stranden.
Coolingen. :) Coolingen. :)
På kvällen var det dags för maskerad. :) På kvällen var det dags för maskerad. :)
Grr! Grr!
:) :)
Mycket folk i rörelse på campingen. :) Mycket folk i rörelse på campingen. :)
:) :)
Blä! Blä!
Vid entrén till dansen. :) Vid entrén till dansen. :)

Loading more images...