Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

15 May 2017

Tror kopparödlorna bor i det här stenröset. Rävens matskål är där pilen är. Tror kopparödlorna bor i det här stenröset. Rävens matskål är där pilen är.
I den här trappan bor det huggorm så här får inga av mina djur vara. I den här trappan bor det huggorm så här får inga av mina djur vara.
Ben och Charlie. Ben och Charlie.
Frusen blåvinge i skogen. Frusen blåvinge i skogen.
Ser ni korpen? Ser ni korpen?
Jo men här är hon. Landat längst upp i en gran. Jo men här är hon. Landat längst upp i en gran.
Charlie och Ben. Charlie och Ben.
En helikopter flög lågt. Charlie blev rädd. En helikopter flög lågt. Charlie blev rädd.
Inte många mygglarver nu. Dom är kläckta men jag har inte sett någon mygga. Inte många mygglarver nu. Dom är kläckta men jag har inte sett någon mygga.
Ben har upptäckt min solcellsdrivna fjäril. Ben har upptäckt min solcellsdrivna fjäril.
Nu släpper björken inte ut mer sav. Musöron på den. Hämtat lite av det jag har fryst in hos pappa. Nu släpper björken inte ut mer sav. Musöron på den. Hämtat lite av det jag har fryst in hos pappa.
Isterband med potatis och löksås till middag. Dom små är från Ikea och underbart goda. Isterband med potatis och löksås till middag. Dom små är från Ikea och underbart goda.
Till det ska vi äta dyra svenska tomater. 99 kr./kg. Åt två igår och får en varsin idag med. Till det ska vi äta dyra svenska tomater. 99 kr./kg. Åt två igår och får en varsin idag med.
.... men Tony! Jag gick bara ut med komposthinken och vad håller ni på med? Hundar ska inte äta vid bordet! .... men Tony! Jag gick bara ut med komposthinken och vad håller ni på med? Hundar ska inte äta vid bordet!
Tony gjorde rent filtret till fontänen. Guldfiskarna blev överlyckliga. Tony gjorde rent filtret till fontänen. Guldfiskarna blev överlyckliga.
Lekande fiskar. Lekande fiskar.
Tony flyger drönaren. https://youtu.be/cWLtoH0_uvQ Tony flyger drönaren. https://youtu.be/cWLtoH0_uvQ
Yang. Yang.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2017/5/15/