Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

4 May 2017

Tony köpte ju en ny dator men det fanns ingen cd-spelare i den ? Köpte en extern. Datorn på bilden vill jag jag ha. Kostar bara "18000" kr. Det kostade vår första dator också för 25 år sedan. Tony köpte ju en ny dator men det fanns ingen cd-spelare i den ? Köpte en extern. Datorn på bilden vill jag jag ha. Kostar bara "18000" kr. Det kostade vår första dator också för 25 år sedan.
Kastat sopor. Kastat sopor.
Var nära att köpa en till hibiskus men kom på att jag inte får min att blomma så varför ska jag ha en till. Var nära att köpa en till hibiskus men kom på att jag inte får min att blomma så varför ska jag ha en till.
Köpte en olivplanta och ett citrusträd istället. Köpte en olivplanta och ett citrusträd istället.
...och en ampel till Ingrids jordgubbsplantor men dom kommer inte att ge bär i år. ...och en ampel till Ingrids jordgubbsplantor men dom kommer inte att ge bär i år.
Ben och Charlie. Ben och Charlie.
Varmt idag. Varmt idag.
Yang! Låt bli ryssarna! Yang! Låt bli ryssarna!
Trött Charlie. Trött Charlie.
Hade skinka på kort datum i kylen så det fick bli pastasås. Hade skinka på kort datum i kylen så det fick bli pastasås.
Guldfiskarna har fått gå ut till dammen idag. Guldfiskarna har fått gå ut till dammen idag.
Det här medlet är bra. Antistress medel till fiskar. Dom blir som bedövade en stund. Det här medlet är bra. Antistress medel till fiskar. Dom blir som bedövade en stund.
Fiskarna är i dammen. Tog två timmar att vänja dom. Det är inte kylan dom behöver vänjas vid utan syrehalten. Fiskarna är i dammen. Tog två timmar att vänja dom. Det är inte kylan dom behöver vänjas vid utan syrehalten.
Omplanterat Ingrids jordgubbsplantor till det nya systemet med pimpelsten och näringslösning. Dynorna är också inköpta idag. Omplanterat Ingrids jordgubbsplantor till det nya systemet med pimpelsten och näringslösning. Dynorna är också inköpta idag.
Räven. Räven.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2017/5/4/