Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

12 May 2017

https://www.youtube.com/watch?v=93Buq-5aBAo https://www.youtube.com/watch?v=93Buq-5aBAo
Sitter och väntar på att sjukgymnasten ska ringa upp. Har jätteont i axeln. För övrigt funderar jag på att göra den här lampan av min gamla telefon. Sitter och väntar på att sjukgymnasten ska ringa upp. Har jätteont i axeln. För övrigt funderar jag på att göra den här lampan av min gamla telefon.
Ben och Charlie. Ben och Charlie.
Mi promenerade med oss en stund. Mi promenerade med oss en stund.
Ben. Ben.
Inga fåglar i tjärnen idag. Inga fåglar i tjärnen idag.
Kom en rejäl regnskur. Bägge hundarna blev som tokiga och ville hem. Fick koppla upp Ben. https://youtu.be/pn0OkcYlNHE Kom en rejäl regnskur. Bägge hundarna blev som tokiga och ville hem. Fick koppla upp Ben. https://youtu.be/pn0OkcYlNHE
Yang. Yang.
Miniblomma i trädgården. Miniblomma i trädgården.
Yin och Yang. Yin och Yang.
Finns massor med mygglarver nu. Finns massor med mygglarver nu.
Tony fick brev från ATG att han hade pengar kvar på sitt konto så idag har vi tittat på trav. Tony fick brev från ATG att han hade pengar kvar på sitt konto så idag har vi tittat på trav.
Såg båten fara igår men nu är den tillbaka. En lastbil kom och lastade den. Såg båten fara igår men nu är den tillbaka. En lastbil kom och lastade den.
Ingrid ropade på mig och sa att MiniMi hade fått tuttar. Jo nu har har vi en gravad mage i huset. Här får Reina äggula. Känt på magen. En eller fler en fyra. Tror det bara är 3-4 veckor kvar. Ingrid ropade på mig och sa att MiniMi hade fått tuttar. Jo nu har har vi en gravad mage i huset. Här får Reina äggula. Känt på magen. En eller fler en fyra. Tror det bara är 3-4 veckor kvar.
Ingrid tappade en vindruva på golvet. Ben kämpade med att få i sig den så den så att inte Charlie skulle ta den. Han misslyckades. Ingrid tappade en vindruva på golvet. Ben kämpade med att få i sig den så den så att inte Charlie skulle ta den. Han misslyckades.
Här berättar vi för Tony att han ska bli kattpappa. Gick inte väl hem men han kommer att smälta. Här berättar vi för Tony att han ska bli kattpappa. Gick inte väl hem men han kommer att smälta.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2017/5/12/