Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 September 2017

Charlie och Ben dricker vatten i dammen och Magnus ställer sig bredvid och försöker göra som dom men fattar inte riktigt vad dom gör. Charlie och Ben dricker vatten i dammen och Magnus ställer sig bredvid och försöker göra som dom men fattar inte riktigt vad dom gör.
Tony har täckt båten. Tony har täckt båten.
Nu har jag tömt växthuset. Nu har jag tömt växthuset.
Magnus försökte lägga sig för att sova i det tomma växthuset. Magnus försökte lägga sig för att sova i det tomma växthuset.
Titta! Har fått två st små sötpotatisar. Titta! Har fått två st små sötpotatisar.
Ska lägga in dom gröna tomaterna med mina minigurkor. Ska lägga in dom gröna tomaterna med mina minigurkor.
Tog in sötpotatisplantor och tagit skott av kaprusbären. Minipaprikorna har inte blommat än. Tog in sötpotatisplantor och tagit skott av kaprusbären. Minipaprikorna har inte blommat än.
Sista skörden av sellerin. Det mesta ska torkas till paddmat. Till höger är det timjan. Sista skörden av sellerin. Det mesta ska torkas till paddmat. Till höger är det timjan.
En av gurkorna har typ kaktustaggar. Tar på mig handskar och skalar den. En av gurkorna har typ kaktustaggar. Tar på mig handskar och skalar den.
700 gram med gröna tomater. 700 gram med gröna tomater.
Sparade några tomater på bänken med kaprusbär. Sparade några tomater på bänken med kaprusbär.
Lagt i tomaterna i lagen. La även i lite röd paprika för att få lite färg. Lagt i tomaterna i lagen. La även i lite röd paprika för att få lite färg.
Tre och en halv burk med pickels blev det. Tre och en halv burk med pickels blev det.
Makaronpudding till middag. Makaronpudding till middag.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2017/9/29/