Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
4
5
6
8
10
11
12
18
21
22
25
26
 
 
 
 
 

January 2018

Trodde inte valpen ville ut i skogen men det ville han. Trodde inte valpen ville ut i skogen men det ville han.
Magnus. Magnus.
Tunggått. Sjönk ner till knäna varenda steg och råkade jag kliva bredvid stigen sjönk jag ner till höften. Tunggått. Sjönk ner till knäna varenda steg och råkade jag kliva bredvid stigen sjönk jag ner till höften.
Pustade när vi kom förbi tjärnen. Någon hade åkt med fyrhjuling. Blev betydligt lättare att gå. Pustade när vi kom förbi tjärnen. Någon hade åkt med fyrhjuling. Blev betydligt lättare att gå.
Genomblöt. Bytte aldrig till täckbyxor då jag inte trodde jag skulle få med mig Magnus. Genomblöt. Bytte aldrig till täckbyxor då jag inte trodde jag skulle få med mig Magnus.
Ska snart iväg och jobba och såg inte att det var skinn kvar på torsken. Snacka om stressad. Ska snart iväg och jobba och såg inte att det var skinn kvar på torsken. Snacka om stressad.
Barbie. Barbie.
Jobbar natt. Jobbar natt.
Magnus. Magnus.
Fått koppel av Magnus hunduppfödare. (Bullkings) Ett jättelångt och ett med expander. Fått koppel av Magnus hunduppfödare. (Bullkings) Ett jättelångt och ett med expander.
Charlie och Magnus. https://youtu.be/_ShYHRfXaQU Charlie och Magnus. https://youtu.be/_ShYHRfXaQU
Smakerna på jellybeans i spelet jag fick av Lovisan. Smakerna på jellybeans i spelet jag fick av Lovisan.
Första gången jag ser den här varningstexten. Första gången jag ser den här varningstexten.
Yang. Yang.
Räven undrar vart hennes matskål är någonstans. https://youtu.be/BJ0XBH78KRc Räven undrar vart hennes matskål är någonstans. https://youtu.be/BJ0XBH78KRc
Var inte länge sedan loppisarna nästan slängde såna här på en men nu verkar dom vara i ropet igen. Var inte länge sedan loppisarna nästan slängde såna här på en men nu verkar dom vara i ropet igen.
Ingrid är jättesjuk. Köpt energidrycker till henne. Ingrid är jättesjuk. Köpt energidrycker till henne.
City Gross reade ut julgodiset. Allt det här för under en hundring. City Gross reade ut julgodiset. Allt det här för under en hundring.
Barbie. Barbie.
Tony är också förkyld. Tony är också förkyld.
Tjafs vid matskålen. https://youtu.be/pHDv1_Dfgsw https://youtu.be/M3ILf-HJiL8 https://youtu.be/tSOdHXDyiVk https://youtu.be/d5skpiKon0U Tjafs vid matskålen. https://youtu.be/pHDv1_Dfgsw https://youtu.be/M3ILf-HJiL8 https://youtu.be/tSOdHXDyiVk https://youtu.be/d5skpiKon0U
Fick en extra nål idag och blev fruktansvärt trött efteråt och fick lägga mig och vila när jag kom hem. Fick en extra nål idag och blev fruktansvärt trött efteråt och fick lägga mig och vila när jag kom hem.
Magnus har smakat lite på Bens skål. Magnus har smakat lite på Bens skål.
Isdraken fick sina vingar sönderslagna redan första kvällen :( https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/isdaken-i-sundsvall-forstord-vingarna-trasiga Isdraken fick sina vingar sönderslagna redan första kvällen :( https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/isdaken-i-sundsvall-forstord-vingarna-trasiga
Isdraken på Gustav Adolfs torg. https://sv.wikipedia.org/wiki/Stora_torget,_Sundsvall Isdraken på Gustav Adolfs torg. https://sv.wikipedia.org/wiki/Stora_torget,_Sundsvall

Loading more images...