Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
4
5
6
8
10
11
12
18
21
22
25
26
 
 
 
 
 

3 January 2018

Räven undrar vart hennes matskål är någonstans. https://youtu.be/BJ0XBH78KRc Räven undrar vart hennes matskål är någonstans. https://youtu.be/BJ0XBH78KRc
Var inte länge sedan loppisarna nästan slängde såna här på en men nu verkar dom vara i ropet igen. Var inte länge sedan loppisarna nästan slängde såna här på en men nu verkar dom vara i ropet igen.
Ingrid är jättesjuk. Köpt energidrycker till henne. Ingrid är jättesjuk. Köpt energidrycker till henne.
City Gross reade ut julgodiset. Allt det här för under en hundring. City Gross reade ut julgodiset. Allt det här för under en hundring.
Barbie. Barbie.
Tony är också förkyld. Tony är också förkyld.
Tjafs vid matskålen. https://youtu.be/pHDv1_Dfgsw https://youtu.be/M3ILf-HJiL8 https://youtu.be/tSOdHXDyiVk https://youtu.be/d5skpiKon0U Tjafs vid matskålen. https://youtu.be/pHDv1_Dfgsw https://youtu.be/M3ILf-HJiL8 https://youtu.be/tSOdHXDyiVk https://youtu.be/d5skpiKon0U

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2018/1/3/