Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 June 2018

Finpost i lådan idag. Tusen tack Åse! Finpost i lådan idag. Tusen tack Åse!
Yin har mask. Får ihop medel till alla utom till Magnus. Får handla det. Yin har mask. Får ihop medel till alla utom till Magnus. Får handla det.
Tony har besiktat Volvon. Magnus och jag tog en promenad utefter Selångersån. Tony har besiktat Volvon. Magnus och jag tog en promenad utefter Selångersån.
Selångersån. Selångersån.
Släppte Magnus koppel och naturligtvis kom det en joggare precis då. Magnus tänkte hänga på joggaren och jag slängde mig efter kopplet. Blev dyngsur och lerig. Släppte Magnus koppel och naturligtvis kom det en joggare precis då. Magnus tänkte hänga på joggaren och jag slängde mig efter kopplet. Blev dyngsur och lerig.
Tog en sväng till det sk. Nackstafjället och tog en kontroll. Tog en sväng till det sk. Nackstafjället och tog en kontroll.
For även till Sidsjön och tog en kontroll. For även till Sidsjön och tog en kontroll.
Klättrat ett snäpp på listan. Klättrat ett snäpp på listan.
Tog även en joggingtur i Bergsåker och tog en kontroll även där. Tog även en joggingtur i Bergsåker och tog en kontroll även där.
Varit på tjejträff. Varit på tjejträff.
Frida och Chatrine. Frida och Chatrine.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2018/6/12/