Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

December 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
6
9
11
12
15
16
18
19
20
 
 
 
 
 
 
 

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
4
8
9
10
12
13
14
15
16
19
20
21
23
24
25
26
29
31
 
 
 
 

8 December 2018

Dags för årets sista folkrace, Luciaracet i Taberg! Fyra grader varmt och snöblandat regn var inte det värsta, utan blååååsten!! Det är ironiskt att tänka på hur mycket varmare det hade var Dags för årets sista folkrace, Luciaracet i Taberg! Fyra grader varmt och snöblandat regn var inte det värsta, utan blååååsten!! Det är ironiskt att tänka på hur mycket varmare det hade var
En ordentlig varmdusch för att återfå kroppstemperaturen, sen klä upp mig varmt och fint för att kunna stå utomhus igen. :D En ordentlig varmdusch för att återfå kroppstemperaturen, sen klä upp mig varmt och fint för att kunna stå utomhus igen. :D
Jennie har fyllt 40, så ikväll var det lite kalas för henne! Här flankeras hon och jag av hennes vän Jessica. Men vad har hänt med min krage? Jennie har fyllt 40, så ikväll var det lite kalas för henne! Här flankeras hon och jag av hennes vän Jessica. Men vad har hänt med min krage?
Vi skulle ju vara ute och grilla över den eldstad som Jennie byggt, men vädret var ju lite ruggigt, så vi grillade över hennes vedspis istället. Gick ju hur bra som helst!! Vi skulle ju vara ute och grilla över den eldstad som Jennie byggt, men vädret var ju lite ruggigt, så vi grillade över hennes vedspis istället. Gick ju hur bra som helst!!
Jag och Elvis! <3 Och min krage ser fortfarande konstig ut. Gick jag omkring sådär hela kvällen? Jag och Elvis! <3 Och min krage ser fortfarande konstig ut. Gick jag omkring sådär hela kvällen?

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/12/8/