Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
3
4
5
7
10
13
14
16
19
20
21
26
27
28
29
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
5
10
12
15
16
17
18
19
21
24
25
26
27
 
 
 
 
 
 
 

17 March

Idag sken solen, bara fyra minus ute, och allmänt mysigt!! Kanske dags att gå ut och fota lite istappar då? Eller så är det för sent nu när de börjar försvinna... Knallade iväg till mitt t
Se här bara, så genomskinligt så det liksom inte blir några konturer. :( Se här bara, så genomskinligt så det liksom inte blir några konturer. :(
Och här bara alldeles vitt. Och här bara alldeles vitt.
Is Is
Is i sol Is i sol
Is Is
Åsunden. Is på den med, men inte i tappform. Åsunden. Is på den med, men inte i tappform.
Det har smält mycket på kort tid. Det har smält mycket på kort tid.
Isfall Isfall
Här hittade jag några rejäla tappar iallafall, en par-tre meter höga eller så. :) Här hittade jag några rejäla tappar iallafall, en par-tre meter höga eller så. :)
Fast vissa har ju gått av också. Fast vissa har ju gått av också.
Titt, den massakrerade stackaren. :( Titt, den massakrerade stackaren. :(
Och här tog batteriet i kameran slut. Slarvigt av mig att inte kontrollera det innan jag gick iväg! Och här tog batteriet i kameran slut. Slarvigt av mig att inte kontrollera det innan jag gick iväg!
Så resten av promenaden fotade jag med mobilen istället. Blev ju inte så mycket sämre. :) Så resten av promenaden fotade jag med mobilen istället. Blev ju inte så mycket sämre. :)
Is Is
Is Is
Is Is
Is Is
Isfall Isfall
Det har blivit isfall inne i tunneln också, som runnit ut över hela vägen. Halkrisk!! Det har blivit isfall inne i tunneln också, som runnit ut över hela vägen. Halkrisk!!
Alldeles kristallklar isklump. ^^ Alldeles kristallklar isklump. ^^
Mer is som gått av och nu bara ligger alldeles skadad. =o( Mer is som gått av och nu bara ligger alldeles skadad. =o(
Tunneln från andra hållet. Tunneln från andra hållet.
En far och son var ute och körde cross på sjön. ^^ En far och son var ute och körde cross på sjön. ^^
Och det kanske inte syns så tydligt, men det var faktiskt några tokstollar som badade!! Det hade jag aldrig gjort om jag var normal! Och det kanske inte syns så tydligt, men det var faktiskt några tokstollar som badade!! Det hade jag aldrig gjort om jag var normal!
Senare på kvällen. Hur stjärnklart det var och hur varmt guldorangerosa randen ovanför horisonten var syns inte. Men ändå. Senare på kvällen. Hur stjärnklart det var och hur varmt guldorangerosa randen ovanför horisonten var syns inte. Men ändå.

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/3/17/