Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
8
10
15
16
20
22
24
27
28
29
30
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
6
7
9
10
13
15
16
17
20
25
26
27
28
 

21 August 2018

Efter jobbet idag tyckte jag det var läge för att åka in till Borås och ta mig lite go´fika. Det var inte alla som dagen gått särskilt bra för.... Efter jobbet idag tyckte jag det var läge för att åka in till Borås och ta mig lite go´fika. Det var inte alla som dagen gått särskilt bra för....
Var in på Veras och provade en mockarock som var så ful så jag bara måste prova den! Den vägde blyyyyyy!! Det blev ingen affär. :) Var in på Veras och provade en mockarock som var så ful så jag bara måste prova den! Den vägde blyyyyyy!! Det blev ingen affär. :)
Tisdagkväll i Borås betyder bilträff! I vanliga fall är det på torget, men då det nu är fullt av valstugor där så hölls träffen ute på Åhaga istället. Inte alls dumt! Tisdagkväll i Borås betyder bilträff! I vanliga fall är det på torget, men då det nu är fullt av valstugor där så hölls träffen ute på Åhaga istället. Inte alls dumt!
Kvällens tema var tyska bilar. Många Bubblor, Porschar och Mercor, och så en och annan Opel och lite annat sånt. Kvällens tema var tyska bilar. Många Bubblor, Porschar och Mercor, och så en och annan Opel och lite annat sånt.
Gulligt ekipage! Det är inte varje dag man ser en Bubbla med dragkrok, men på den här träffen fanns det två styckna. :) Gulligt ekipage! Det är inte varje dag man ser en Bubbla med dragkrok, men på den här träffen fanns det två styckna. :)
Heinkel Kabine. Heinkel Kabine.
Vi som inte hade tyska bilar fick stå lite i skymundan. Den här hundkojan var ju bara för frän! ^^ Vi som inte hade tyska bilar fick stå lite i skymundan. Den här hundkojan var ju bara för frän! ^^
Chevrolet ElCamino SS ´74. Inte den snyggaste bilen som finns direkt, men jag hade ju en likadan (fast en ´73, i stort sett likadan) när jag var 18, så det är alltid nostalgiskt att se en, och ex Chevrolet ElCamino SS ´74. Inte den snyggaste bilen som finns direkt, men jag hade ju en likadan (fast en ´73, i stort sett likadan) när jag var 18, så det är alltid nostalgiskt att se en, och ex
Shelby Daytona Coupé, som KÖRDES dit!! Den lät gudomligt härligt!! Den här är nog värderad högre än många villor där ute i landet, så det är riktigt kul att se att den trots detta använd Shelby Daytona Coupé, som KÖRDES dit!! Den lät gudomligt härligt!! Den här är nog värderad högre än många villor där ute i landet, så det är riktigt kul att se att den trots detta använd

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/8/21/