Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
8
10
15
16
20
22
24
27
28
29
30
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
6
7
9
10
13
15
16
17
20
25
26
27
28
 

6 August 2018

När jag vaknade idag ringde jag till verkstaden och förklarade varför min bil plötsligt stod hos dem. De hade fullt upp, men skulle se om de hann titta lite på den under dagen. Såååå det lät När jag vaknade idag ringde jag till verkstaden och förklarade varför min bil plötsligt stod hos dem. De hade fullt upp, men skulle se om de hann titta lite på den under dagen. Såååå det lät
Där hade det gått hett till! Där hade det gått hett till!
Nämen kolla! Det är ju Kent, eldsjälen som ligger bakom Old Style Weekend. Kanske vore nåt att se? Nämen kolla! Det är ju Kent, eldsjälen som ligger bakom Old Style Weekend. Kanske vore nåt att se?
Oooooch nu är jag på väg hem. Jag ringde verkstaden igen, men de hade inte tid att titta på min bil sa de, och jag kunde ju inte bo på hotell hur länge som helst. Hade ju slut på kallingar.... Oooooch nu är jag på väg hem. Jag ringde verkstaden igen, men de hade inte tid att titta på min bil sa de, och jag kunde ju inte bo på hotell hur länge som helst. Hade ju slut på kallingar....

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2018/8/6/