Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
31
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

March 2019

Idag fyller mamma 90 år <3 Idag fyller mamma 90 år <3
Idag ska jag, Lillemor, Tommy och Kicki ut med mamma för att fira att hon fyllde 90 år i torsdags :) . Men först en selfie med lilla mamma innan vi åker iväg för att träffa de andra på restaur Idag ska jag, Lillemor, Tommy och Kicki ut med mamma för att fira att hon fyllde 90 år i torsdags :) . Men först en selfie med lilla mamma innan vi åker iväg för att träffa de andra på restaur
Här sitter vi på restaurang Esperia :) . Jättegod mat, en trevlig middag tillsammans med lilla mamma <3 . Här sitter vi på restaurang Esperia :) . Jättegod mat, en trevlig middag tillsammans med lilla mamma <3 .
För snart två veckor sen flyttade mamma in på ett nybyggt demensboende i Älta, Sarahemmet. För snart två veckor sen flyttade mamma in på ett nybyggt demensboende i Älta, Sarahemmet.
Idag har vi fått det sista på plats, så nu har hon det hemtrevligt och fint hos sig :) . Idag har vi fått det sista på plats, så nu har hon det hemtrevligt och fint hos sig :) .
Här får man ta med sig sina husdjur så det finns en svart katt, Sigge, på avdelningen som går runt och gosar med alla "gamlingar". En personal har hund som får följa med och i den fina trädgå Här får man ta med sig sina husdjur så det finns en svart katt, Sigge, på avdelningen som går runt och gosar med alla "gamlingar". En personal har hund som får följa med och i den fina trädgå
Känns jättebra att mamma bor här nu. Personalen är jättetrevliga och tar hand om mamma på så fint sätt <3 . Känns jättebra att mamma bor här nu. Personalen är jättetrevliga och tar hand om mamma på så fint sätt <3 .
Två selfiequeens :) . Två selfiequeens :) .
Idag tog vi en skön promenad runt Farsta gård och utmed Magelungen. Idag tog vi en skön promenad runt Farsta gård och utmed Magelungen.
Vi fick se årets första blåsippor :) . Vi fick se årets första blåsippor :) .
Här uppe på Farstabron stannade vi till en stund och vinkade till bilarna som åkte nedanför på Magelungsvägen. Här uppe på Farstabron stannade vi till en stund och vinkade till bilarna som åkte nedanför på Magelungsvägen.
Bilarna vinkade glatt tillbaka allihop :) . Bilarna vinkade glatt tillbaka allihop :) .
Sen blev det fika på Värmlandsvägen efter promenaden :) . Sen blev det fika på Värmlandsvägen efter promenaden :) .
Gammelfarfar hade köpt en ny traktor med släp till Conor. Den var kul att leka med :) . Gammelfarfar hade köpt en ny traktor med släp till Conor. Den var kul att leka med :) .

Loading more images...