Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

June 2017

Fiiint och blåsigt! +12 Fiiint och blåsigt! +12
. .
Vi har köpt en ny kattlucka för att fåglarna inte ska flyga in på verandan. Den gamla var trasig och hade ingen lucka. Vi har köpt en ny kattlucka för att fåglarna inte ska flyga in på verandan. Den gamla var trasig och hade ingen lucka.
Då kommer den knäppaste och pickar på luckan och tror att han har en rival!!! Då kommer den knäppaste och pickar på luckan och tror att han har en rival!!!
:D :D
Kul pelargon Kul pelargon
. .
Hur kan de göra sådana flaskor ? De ser ju ut som någon go´dricka, jag trodde det var läst tills jag såg tillverkaren. Hur ska små barn förstå?? :( Hur kan de göra sådana flaskor ? De ser ju ut som någon go´dricka, jag trodde det var läst tills jag såg tillverkaren. Hur ska små barn förstå?? :(
Dagens Tuss bild. Dagens Tuss bild.
Vi slutar sända alla kanaler som levereras av Discovery 8 juni: Kanal 5 Kanal 9 Kanal 11 Eurosport 1 Eurosport 2 Discovery Channel Discovery Science Discovery World Discovery ID TLC Animal Planet Me Vi slutar sända alla kanaler som levereras av Discovery 8 juni: Kanal 5 Kanal 9 Kanal 11 Eurosport 1 Eurosport 2 Discovery Channel Discovery Science Discovery World Discovery ID TLC Animal Planet Me
Skabb räv i sikte :( Skabb räv i sikte :(
Så ledsamt att de aldrig blir av med sjukdomen :( Så ledsamt att de aldrig blir av med sjukdomen :(
Hej då. Hej då.
Mördar katten hade full koll på räven! Mördar katten hade full koll på räven!
Blåsigt, mest sol +13. Blåsigt, mest sol +13.
. .
Planterade om Lidl tomaten. Planterade om Lidl tomaten.
Och alla andra blommor från Odla som ska ut på altanen. Och alla andra blommor från Odla som ska ut på altanen.
Dessa gillar inte rådjuren så mycket men till nöds kan de duga. Dessa gillar inte rådjuren så mycket men till nöds kan de duga.
Mulet +14. Grillning med barnen. Mulet +14. Grillning med barnen.
. .
Johan fick en fin pärlplatta på Ormingespelningen :) Johan fick en fin pärlplatta på Ormingespelningen :)
FÖRE : Det stora runda bordet som alltid var fullt belamrat med allt möjligt, bilden är från 2007. Men det har har varit likadant i alla år. FÖRE : Det stora runda bordet som alltid var fullt belamrat med allt möjligt, bilden är från 2007. Men det har har varit likadant i alla år.
Nu försvann det stora runda bordet. Nu försvann det stora runda bordet.
Nej Fredrik hjälper inte till. Nej Fredrik hjälper inte till.

Loading more images...