Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

September 2017

Sol och +16 Sol och +16
. .
. .
Fler mini mini snäckor! Fler mini mini snäckor!
Stora snäckor. Stora snäckor.
Trött kisse. Trött kisse.
Mulet och +17 Mulet och +17
. .
. .
Mördarkatten Bosse på besök. Mördarkatten Bosse på besök.
Har du sett dessa smarta lådor @MiaL Ikeas barnavdelning 39.- ? Har du sett dessa smarta lådor @MiaL Ikeas barnavdelning 39.- ?
Och så fick det välan bli en ny behändig vagn för färg och schackpjäser mm. Och så fick det välan bli en ny behändig vagn för färg och schackpjäser mm.
Mulet och +15 Mulet och +15
. .
. .
Nu händer det tråkiga grejer! Nu händer det tråkiga grejer!
Sommar tältet tas ner. :´( Sommar tältet tas ner. :´(
Tomt! Vi har nu ändå skugga från grannens träd, när solen nu står lägre, så något soltak behövs inte Tomt! Vi har nu ändå skugga från grannens träd, när solen nu står lägre, så något soltak behövs inte
Ensamma blommor. Ensamma blommor.
Ensamma blommor. Ensamma blommor.
Ensamma blommor, jag tror att de saknar sommartältet. Ensamma blommor, jag tror att de saknar sommartältet.
Nu händer det grejer den gamla toan som stått där sedan 1960 talet, som varit vedbod och hönshus, ska nu rivas och byggas en ny bod. Nu händer det grejer den gamla toan som stått där sedan 1960 talet, som varit vedbod och hönshus, ska nu rivas och byggas en ny bod.
Älsklingen har varit duktig! Vi är kluvna om tallen som står där. Den barrar som tusan, men är rätt vacker. Älsklingen har varit duktig! Vi är kluvna om tallen som står där. Den barrar som tusan, men är rätt vacker.
Regn och blåst+13. 20 mm Nu är det varmare i vattnet än på land! Regn och blåst+13. 20 mm Nu är det varmare i vattnet än på land!
///// /////

Loading more images...