Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 September 2017

Blandat väder +14. Blandat väder +14.
. .
Nehänä @miaL Boken jag beställde fanns tydligen inte. Märkligt i data tider att det inte noterades när jag beställde och betalade? Nehänä @miaL Boken jag beställde fanns tydligen inte. Märkligt i data tider att det inte noterades när jag beställde och betalade?
Idag ska de sista rabarberna skördas och svartkålen Idag ska de sista rabarberna skördas och svartkålen
Men under rabarberna ligger det en liten Bosse och sover, så vi får vänta tills han sovit klart.:D! Men under rabarberna ligger det en liten Bosse och sover, så vi får vänta tills han sovit klart.:D!
Bosse under rabarbern. Bosse under rabarbern.
Bosse sover........... Bosse sover...........
Nu är det höst nu börjar vi se Öronmaneterna i skärgården. Nu är det höst nu börjar vi se Öronmaneterna i skärgården.
Innan blåsvädret slog till. Alla charterbåtarna ligger så snällt och anar ingenting...... Innan blåsvädret slog till. Alla charterbåtarna ligger så snällt och anar ingenting......
...........och efter. En sådan katamaran kostar minst runt 5 miljoner! Så det är bara att räkna. De som nog mår sämst nu är försäkringsbolagen. Och så miljön med all olja och diesel som rin ...........och efter. En sådan katamaran kostar minst runt 5 miljoner! Så det är bara att räkna. De som nog mår sämst nu är försäkringsbolagen. Och så miljön med all olja och diesel som rin

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/9/7/