Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

April 2018

En grå dag  +3 En grå dag  +3
+ +
+ +
Hurra för mej som hade halva min smörgåstårta kvar men väldigt synd om älsklingen som åt upp sin i går :) Hurra för mej som hade halva min smörgåstårta kvar men väldigt synd om älsklingen som åt upp sin i går :)
Bästa dottern putsade silver igår bl.a ett gäng smågrejer i silver som jag fick av mina silversmides kompisar när jag fyllde 30. När jag började söka på tillverkar stämplar snubblade jag öv Bästa dottern putsade silver igår bl.a ett gäng smågrejer i silver som jag fick av mina silversmides kompisar när jag fyllde 30. När jag började söka på tillverkar stämplar snubblade jag öv
Jag hade glömt från vilka, då är ju tillverkar stämplarna guld att söka på. BBKB, var ju Bengt Bellander som jobbade hos Bengt Liljedahl i några år LOC Louise Carlman som jobbade lite till oc Jag hade glömt från vilka, då är ju tillverkar stämplarna guld att söka på. BBKB, var ju Bengt Bellander som jobbade hos Bengt Liljedahl i några år LOC Louise Carlman som jobbade lite till oc
Middag med goda rester. Middag med goda rester.
Lite halvsoligt +3 Lite halvsoligt +3
+ +
+ +
Upp och ner. Upp och ner.
Ful mail från någon bedragare. Ful mail från någon bedragare.
Och det räckte inte med ett! Och det räckte inte med ett!
Bästa dottern röjde i mitt rum. 5 stora kassar till S.T Erikshjälpen. Bästa dottern röjde i mitt rum. 5 stora kassar till S.T Erikshjälpen.
Soligt + 4 Såromläggning hemma nr:3 Soligt + 4 Såromläggning hemma nr:3
+ +
+ +
Så var bästa dottern ut och och bjöd på räksallad och tog tag i röran i bokhyllan, en del böcker som skulle iväg, före...... Så var bästa dottern ut och och bjöd på räksallad och tog tag i röran i bokhyllan, en del böcker som skulle iväg, före......
....och 2 stora kassar senare, efter. Men det finns mycket mer att rensa ut! ....och 2 stora kassar senare, efter. Men det finns mycket mer att rensa ut!
Så kom lille mannen ut och hade sushi med sig till oss! Vi börjar bli bortskämda. Så kom lille mannen ut och hade sushi med sig till oss! Vi börjar bli bortskämda.
Det var mycket gott och kul med sushi från ett nytt ställe. Det var mycket gott och kul med sushi från ett nytt ställe.
Disigt + 2 Disigt + 2
+ +
Regn, ja det får vi hoppas, jo en skvätt kom det.. Regn, ja det får vi hoppas, jo en skvätt kom det..
Och så dessa bedragare igen!! :( Och så dessa bedragare igen!! :(

Loading more images...