Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

7 April

Mulet +6 Mulet +6
+ +
+ +
Ny bok som alla måste läsa! :) Ny bok som alla måste läsa! :)
Bästa dottern köpte penséer och planterade, de tog sig fint! Bästa dottern köpte penséer och planterade, de tog sig fint!
Och krukan med tulpaner trivs. Och krukan med tulpaner trivs.
Om detta är sant är det dj-igt illa! Om detta är sant är det dj-igt illa!
Jippi! Vi har fasan här igen. Jippi! Vi har fasan här igen.
Nu hoppas vi att inte räven hittar honom. Nu hoppas vi att inte räven hittar honom.
Nu grinar de på posten för de har så många paket som folk inte hämtar med minst 75:- Det är rätt åt dem, hade de inte haft så bråttom med att införa de nya reglerna från 1 mars, på 2 veck Nu grinar de på posten för de har så många paket som folk inte hämtar med minst 75:- Det är rätt åt dem, hade de inte haft så bråttom med att införa de nya reglerna från 1 mars, på 2 veck
Bofink honan flög i i vårt fönster, kännes väl lie sådär, att flyga så långt och krascha i ett fönster när hon kom fram. Bofink honan flög i i vårt fönster, kännes väl lie sådär, att flyga så långt och krascha i ett fönster när hon kom fram.
Ingen dödsfluga lämnade henne och hon satt säkert en kvart innan hon kvicknade till och flög iväg. Så glad att det gick bra! Ingen dödsfluga lämnade henne och hon satt säkert en kvart innan hon kvicknade till och flög iväg. Så glad att det gick bra!
. .
Älsklingen fota Jennys lilla stuga, här med riktig kamera på stativ........... Älsklingen fota Jennys lilla stuga, här med riktig kamera på stativ...........
.......och denna togs med ifånen :) .......och denna togs med ifånen :)

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2018/4/7/