Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

7 February

Det grå är i retur +1 Det grå är i retur +1
+ +
+ +
Vad är det här för BDB´s kamrater?? Det verkar som det går överstyr lite grann :´( Vad är det här för BDB´s kamrater?? Det verkar som det går överstyr lite grann :´(
Mera varningar om det låga grundvattnet. Då är det ju supersmart att spola bort mängder av färskvatten när vi går på toan!! Mera varningar om det låga grundvattnet. Då är det ju supersmart att spola bort mängder av färskvatten när vi går på toan!!
Hittade en låda som jag tidigare hängt halsband i. Limmade i fler "hyllor" Hittade en låda som jag tidigare hängt halsband i. Limmade i fler "hyllor"
Måla måla måla Måla måla måla
Ska nu torka, fortsättning följer. :D Ska nu torka, fortsättning följer. :D
Läser med förtjusning om detta! Men..........när jag läser vidare så kommer inte denna förpackning tillbaka, utan osten kommer i tub!? Njae det var väl inte riktigt det som var grejen. Läser med förtjusning om detta! Men..........när jag läser vidare så kommer inte denna förpackning tillbaka, utan osten kommer i tub!? Njae det var väl inte riktigt det som var grejen.
Skrutt omgång! Skrutt omgång!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2019/2/7/