Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
7
8
15
17
19
21
22
23
24
 
 
 
 

February 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

29 January 2013

Väskorna är packade, dörren är låst och resan har börjat. Första etappen är buss in till tågstationen vid Triangeln. Väskorna är packade, dörren är låst och resan har börjat. Första etappen är buss in till tågstationen vid Triangeln.
Undertecknad och kidsen köar för att checka in bagaget på Kastrup. Undertecknad och kidsen köar för att checka in bagaget på Kastrup.
Tilda pysslar ombord på flyget. Tilda pysslar ombord på flyget.
Vi flög med Emirates och de hade verkligen anständiga menyer. Vi flög med Emirates och de hade verkligen anständiga menyer.
Mellanlandning i Dubai och barnen äter resans dyraste pommes. Mellanlandning i Dubai och barnen äter resans dyraste pommes.
De trötta föräldrarna orkade ändå ta en poserbild. De trötta föräldrarna orkade ändå ta en poserbild.
Barnen har intagit flygplatsen i Dubai i väntan på nästa flyg. Barnen har intagit flygplatsen i Dubai i väntan på nästa flyg.
Familjeposerbild vid gaten. Familjeposerbild vid gaten.
Ombord på nästa plan som ska ta oss till Bangkok. I stolsryggarna fanns det tv-skärmar där man kunde välja vad man ville titta på. Ett av alternativen var att se film från en kamera som satt ut Ombord på nästa plan som ska ta oss till Bangkok. I stolsryggarna fanns det tv-skärmar där man kunde välja vad man ville titta på. Ett av alternativen var att se film från en kamera som satt ut

Direct link:
http://dayviews.com/nirmala/2013/1/29/