Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
3
4
5
10
12
13
16
22
23
24
29
 
 
 
 
 
 

May 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
8
13
14
15
21
22
27
28
30
 
 
 

April 2013

Stora Elias undertecknar själv sina kalasinbjudningar inför stundande födelsedagsfirande. Stora Elias undertecknar själv sina kalasinbjudningar inför stundande födelsedagsfirande.
Rastning av barnen på Silvåkraplanen som ligger två gator bort från vårt hus. Rastning av barnen på Silvåkraplanen som ligger två gator bort från vårt hus.
En livsnjutare som tycker det är prima att få vårsol i ansiktet. En livsnjutare som tycker det är prima att få vårsol i ansiktet.
Jag slog till på en poserbild medan barnen roade sig i bakgrunden. Jag slog till på en poserbild medan barnen roade sig i bakgrunden.
Glada barn i vårsolen. Glada barn i vårsolen.
Den andra föräldern var också på plats. Den andra föräldern var också på plats.
Uterummet fortsätter att leverera! Uterummet fortsätter att leverera!
Manfred och jag hjälptes åt att klippa ner en vildvuxen lavendelhäck som säkert inte blivit beskuren på flera år. Manfred och jag hjälptes åt att klippa ner en vildvuxen lavendelhäck som säkert inte blivit beskuren på flera år.
Playdate och lunch hos Tildas kompis Fiona från dagis. Playdate och lunch hos Tildas kompis Fiona från dagis.
Elias kör motorcykel med Fionas lillebror Maximilian. Elias kör motorcykel med Fionas lillebror Maximilian.
På kvällen var jag ute och åt med Annika, Rebecka och Linda. Vi läste socionomutbildningen tillsammans. På kvällen var jag ute och åt med Annika, Rebecka och Linda. Vi läste socionomutbildningen tillsammans.
Tilda och Alex har ett moment i toppen på ett klätternät i Folkets park. Tilda och Alex har ett moment i toppen på ett klätternät i Folkets park.
Det känns vääldigt avlägset att plaska i den här dammen... Det känns vääldigt avlägset att plaska i den här dammen...
Tilda och Elias hemma hos Lova från deras förra dagis. Tilda och Elias hemma hos Lova från deras förra dagis.
Akademikerförbundet SSR i Skåne bjöd in sina medlemmar till en inspirationskväll och mingel. Ordföranden Agneta Lanzow hälsar alla välkomna. Akademikerförbundet SSR i Skåne bjöd in sina medlemmar till en inspirationskväll och mingel. Ordföranden Agneta Lanzow hälsar alla välkomna.
Därefter pratade Heike Erkers som är ordförande för SSR nationellt om villkoren för välfärden, om våra jobb och löner. Lite klassisk facklig retorik. Därefter pratade Heike Erkers som är ordförande för SSR nationellt om villkoren för välfärden, om våra jobb och löner. Lite klassisk facklig retorik.
Kvällen avslutades med att artisten och imitatören Maria Möller underhöll. Hon var jätteduktig! Kvällen avslutades med att artisten och imitatören Maria Möller underhöll. Hon var jätteduktig!
Heike tackar kvällens underhållning med böcker. Heike tackar kvällens underhållning med böcker.
Fina barnen badar i källaren, tagning 1. Fina barnen badar i källaren, tagning 1.
Fina barnen badar i källaren, tagning 2. Fina barnen badar i källaren, tagning 2.
Manfreds kompis Johnny kom och hälsade på. Barnen berättar viktiga saker för honom. Manfreds kompis Johnny kom och hälsade på. Barnen berättar viktiga saker för honom.
Fina Alfred sitter och chillar på sitt namngivningskalas. Fina Alfred sitter och chillar på sitt namngivningskalas.
Goa killen! Goa killen!
Björn försöker skaffa sig överblick på maten så att allt är på plats innan gästerna väller in. Björn försöker skaffa sig överblick på maten så att allt är på plats innan gästerna väller in.
Mamma hjälpte till med att koka korv. Mamma hjälpte till med att koka korv.

Loading more images...