Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
11
13
14
17
18
 

July 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
9
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

June 2013

Tildas kompis Hedvig har fyllt 5 år och ställde till med kalas. Här står gästerna samlade och tittar på medan födelsedagsbarnet öppnar paket. Storebror Hector och mamma Åsa är också med. Tildas kompis Hedvig har fyllt 5 år och ställde till med kalas. Här står gästerna samlade och tittar på medan födelsedagsbarnet öppnar paket. Storebror Hector och mamma Åsa är också med.
Barnen spanar in Hedvigs rum. Tilda har hittat en mjukisekorre. Barnen spanar in Hedvigs rum. Tilda har hittat en mjukisekorre.
Mat i den fina trädgården. Mat i den fina trädgården.
Sen lämnade jag Tilda på kalaset och begav mig ut på lekplatsturné med Elias. Först cyklade vi till lekplatsen bredvid Pärongatan där vi tittade på hus innan vi slog till på det där vi bor n Sen lämnade jag Tilda på kalaset och begav mig ut på lekplatsturné med Elias. Först cyklade vi till lekplatsen bredvid Pärongatan där vi tittade på hus innan vi slog till på det där vi bor n
Goa Elias. Goa Elias.
Allvarliga Elias. Allvarliga Elias.
Glada Elias. Glada Elias.
Sen cyklade vi vidare till en annan lekplats som ligger mitt emellan oss och min mamma. Elias älskade den! Sen cyklade vi vidare till en annan lekplats som ligger mitt emellan oss och min mamma. Elias älskade den!
Picknick i gräset. Picknick i gräset.
På kvällen var Manfred och jag barnlediga och gick ut och åt. Här ses förrätten. På kvällen var Manfred och jag barnlediga och gick ut och åt. Här ses förrätten.
Manfred äter efterrätt. Manfred äter efterrätt.
Jag poserar med min efterrätt. Jag poserar med min efterrätt.
Sen gick vi till Vogons gamla lokaler, numera Grand Öl och Vin, och tog en öl. Lite svårt att hänga med på att det är samma ställe, så annorlunda nu! Sen gick vi till Vogons gamla lokaler, numera Grand Öl och Vin, och tog en öl. Lite svårt att hänga med på att det är samma ställe, så annorlunda nu!
Kvällen avslutades i Folkets Park på Baobab festival där vi såg ett glatt gäng från Mali som spelade. Kvällen avslutades i Folkets Park på Baobab festival där vi såg ett glatt gäng från Mali som spelade.
Planeringsdag hos min kollega Linda i Lomma. Man borde alltid få ha fötterna i en pool på arbetstid! Planeringsdag hos min kollega Linda i Lomma. Man borde alltid få ha fötterna i en pool på arbetstid!
Jag sitter och skriver viktiga, jobbrelaterade saker med fötterna i blöt. Jag sitter och skriver viktiga, jobbrelaterade saker med fötterna i blöt.
Vår kollega Helene, som just bytt arbetsuppgifter, anslöt på eftermiddagen när vi började bli klara och sen övergick det hela till en AW i den mysiga trädgården. Vår kollega Helene, som just bytt arbetsuppgifter, anslöt på eftermiddagen när vi började bli klara och sen övergick det hela till en AW i den mysiga trädgården.
Värdinnan Linda och Helene på soldäcket. Värdinnan Linda och Helene på soldäcket.
Traditionsenlig avslutningsgrill med Sorgenfri S. Den här gången hade vi flyttat från kolonin till vårt hus. Sharon och Petra lägger blandat på grillen. Traditionsenlig avslutningsgrill med Sorgenfri S. Den här gången hade vi flyttat från kolonin till vårt hus. Sharon och Petra lägger blandat på grillen.
Tilda och Elias språkas med Ida och Tage. Tilda och Elias språkas med Ida och Tage.
Trädgårdshäng i solen. Trädgårdshäng i solen.
Sorgenfri and friends grejar för att få till en grillmiddag. Sorgenfri and friends grejar för att få till en grillmiddag.
Grill och chill i uterummet. Grill och chill i uterummet.
Elin, Hanna, Vanja och Ida lyssnar på tal. Elin, Hanna, Vanja och Ida lyssnar på tal.
Tal och dubbla efterrätter; citronkladdkaka och marängsviss! Tal och dubbla efterrätter; citronkladdkaka och marängsviss!

Loading more images...