Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
11
13
14
17
18
 

July 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
9
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

16 June 2013

Grannpojken Loke fyllde 6 år och ställde till med kalas. Av oklar anledning äter barnen glass stående på sina stolar. Grannpojken Loke fyllde 6 år och ställde till med kalas. Av oklar anledning äter barnen glass stående på sina stolar.
Födelsedagsbarnet Loke. Till hösten kommer han och Elias att börja förskoleklass tillsammans. Födelsedagsbarnet Loke. Till hösten kommer han och Elias att börja förskoleklass tillsammans.
Kalasgästerna fick ge sina presenter i form av en snurra-flaskan-lek. Den som flaskan pekade på fick ge sitt paket. Kalasgästerna fick ge sina presenter i form av en snurra-flaskan-lek. Den som flaskan pekade på fick ge sitt paket.
Elias tittar på när Loke öppnar presenter. Elias tittar på när Loke öppnar presenter.
Dansstopp i full gång. Dansstopp i full gång.
Det leks dansstopp. Det leks dansstopp.
Till kalaset hade de hyrt en hoppborg till barnens stora förtjusning. Dessvärre regnade det i omgångar så de kunde inte vara där så långa stunder i taget. Det röda huset i bakgrunden är vårt Till kalaset hade de hyrt en hoppborg till barnens stora förtjusning. Dessvärre regnade det i omgångar så de kunde inte vara där så långa stunder i taget. Det röda huset i bakgrunden är vårt
Tilda var hemma och pysslade med sin kompis Alex. Tilda var hemma och pysslade med sin kompis Alex.
Alex spanar in utbudet av pärlor och paljetter. Alex spanar in utbudet av pärlor och paljetter.

Direct link:
http://dayviews.com/nirmala/2013/6/16/